Champions: el CN Sabadell triomfa a Bucarest

L’Astralpool CN Sabadell ha guanyat per 8-11 a l’Steaua de Bucarest a Romania en el segon partit de la Champions League. Alberto Barroso (4) i Kostas Averka (3) en atac i el porter Edu Lorrio han estat els jugadors més destacats en la primera victòria a Europa. L’equip de Quim Colet suma 4 punts -amb els tres punts d’avui- i la derrota als penals contra el Brescia (1).

El Club ha anat de menys a més en un partit que ha començat amb una greu errada en defensa i un penal fallat en atac per 1-0. Els romanesos han portat la iniciativa fins al 3-2 de l’inici del segon quart. Aquest ha estat el punt d’inflexió.  El Club ha intensificat la defensa, amb Edu Lorrio aturant tot en els següents 8 minuts. En atac, un parcial de 0-4 amb gols de Mallarach, Asensio, Averka i Schuetze de penal han deixat el 3-6 a l’inici del tercer quart.

Els sabadellencs han mantingut una renda entre dos i tres gols durant aquest període. Especialment important ha estat una gran aturada de Lorrio que ha evitat el 7-8 i en la següent acció, Kostas Averka ha anotat el 6-9. En l’últim quart, Alberto Barroso amb dos gols més -fins a quatre- ha sentenciat el partit. L’Steaua també ha marcat dos gols (8-11 final).

Kostas Averka ha marcat tres gols contra l’Steaua. Autor: D.Jiménez

El CNS tornarà a jugar a Europa, el 17 d’octubre a Belgrad contra el Novi Beograd serbi. Abans, el dia 12, jugarà la Supercopa d’Espanya a la piscina de l’Atlètic Barceloneta.

Diumenge, la Champions femenina

Aquest diumenge (12:30 hores), les campiones d’Europa debuten a la Champions davant el Mulhouse francès en el primer partit en el camí per ‘La 7a’.

FITXA TÈCNICA:

8-Steaua de Bucarest: Tic (Dragusin); Vuskovic -), Georgescu (2), Fulea (1), Bota (1), Neamtu (1), Klikovac -), Antipa (1) Dianca (1), Oanta (1), Iudean (-), Goanta -)
11- Astralpool CN Sabadell: Lorrio (Teclas); Bonet (1), Asensio (1), Schuetze (1p), Vidovic (-), Valera (-), Barroso (4), van Ijperen (-), Averka (3), Pérez (-), Mallarach (1), Bustos (-)
Arbitres: Kun (HUN) i Matijasevic (MNE). Eliminat Schuetze (min.30)
Parcials: 2-2, 1-3, 3-4, 2-2

Foto portada: Alberto Barroso ha marcat 4 gols a Bucarest. Autor: David Jiménez