Sergi Cabanas

El CN Sabadell guanya a Budapest l’últim ball a la Champions

L’Astralpool CN Sabadell ha guanyat 10-12 al Ferencvaros de Budapest i tanca amb victòria la millor temporada de la seva història. L’equip de Quim Colet ha quedat cinquè del grup B amb 16 punts, els mateixos que el Jug Dubrovnik, que sí que jugarà la Final a 8. El partit serà recordat com l’últim del capità Sergi Cabanas i Lluc Beltran entre altres, que deixen el club.

Només ha faltat guanyar un títol, però l’actuació a Europa i les quatre finals disputades- Lliga, Copa del Rei, Supercopa d’Espanya i Copa Catalunya – amb quatre subcampionats davant l’Atlètic Barceloneta ha donat el plus de la feina ben feta.

Superioritat total

L’últim ball ha començat amb un Sabadell decidit a guanyar amb un 0-2 d’entrada al minut 2 amb gols de Dusan Banicevic i Sergi Cabanas i posteriorment amb l’1 a 3 del primer quart. El Ferencvaros -campió d’Hongria i classificat per la Final a 8- s’ha posat a un gol (3-4) però un parcial de 0-3 amb Sergi Cabanas i Bernat Sanahuja on fire han posat el 3-7 a l’inici del tercer quart. Després del 5-8, el Sabadell ha estat nou minuts sense marcar i el Ferencvaros amb un parcial de 4-0 s’ha posat per davant (9-8) per primer cop a quatre minuts pel final. El Club no volia perdre l’últim ball i un parcial d’1 a 4 amb gols de Valera, Sanahuja i 2 d’Averka han donat la brillant victòria davant el campió de la Champions de 2019.

Una temporada per aplaudir. La revalorització del planter farà que s’hagi de refer de nou l’equip pensant en la nova etapa 2023-24.

10-Ferencvaros: Vogel (Szakonyi); Molnar (-), Pohl (1), Merkulov (1), Argyropoulos (1p), Ubovic (-), Fekete (2), Vivary (1), Nemet (1) Nagy (1) Jansik (2), Damonte (-)
12-Astralpool CN Sabadell: Lorrio (Xavi Teclas); Sanahuja (3,1p), Gil (-), Marcel Teclas (-), Veich (-), Valera (1), Bertran (1), Cabanas (3), Averka (3), Banicevic (1), Bonet (-), Bustos (-)
Àrbitres: Stanojevic (SRB) i Kourtidis (GRE). Eliminats  Pohl/Bonet
Parcials: 1-3, 2-3, 4-2, 3-4

Foto portada: El capità Sergi Cabanas ha jugat l’últim partit i jugarà al Jug Dubrovnik. Autor: David Jiménez