El CN Sabadell s’acomiada de la Champions a casa amb derrota contra el líder Brescia

L’Astralpool CN Sabadell ha perdut per 10-14 davant el Brescia italià, líder del grup B de la Champions League. Els italians han deixat el partit definit amb el 2-7 del final del segon quart. L’equip de Quim Colet ha millorat en atac en els dos últims quarts i ha pogut maquillar el marcador fins el 10-14 final. Ha estat l’últim partit de Champions jugat a casa. Ara resten dos viatges a Berlín i Budapest.

El partit res ha tingut a veure al de la primera volta. Llavors, el Brescia va guanyar per 7-4 en un matx defensiu. Avui, al descans, els italians ja havien marcat set gols per dos els locals. La igualtat ha durat fins l’1 a 1 a prop del final del primer periode.

Edoardo di Somma, que ha marcat cinc gols del primers nou italians, i els seus companys de selecció italiana han marcat la diferència passant de l’1 a 1 a l’1 a 6. Fran Valera ha fet el 2-6 però Alesiani el 2-7 mencionat.

La defensa italiana ha estat un mur com en aquest llençament de Sanahuja que han blocat. Autor: Jordi Sánchez

El Club ha millorat notablement en atac amb tres jugadors – Sergi Cabanas, Fran Valera i Kostas Averka- que han marcat 9 dels 10 gols locals. El tercer quart ha acabat amb un parcial de 4-4 (6-11) i el tercer amb victòria parcial per 4-6, pel 10-14 final.

El Sabadell continua amb 10 punts i virtualment està eliminat ja que Jug Dubrovnik en suma 16 i és qui ara mateix es classificaria com a quart.

10- Astralpool CN Sabadell: Lorrio; Sanahuja (1), Gil (-), Marcel Teclas (-), Veich (-), Valera (3) Bertran (-), Cabanas (3,1p), Averka (3), Banicevic (-), Bonet (-), Bustos (-), Xavi Teclas
14-AN Brescia: Tesanovic; Dolce (2), Presciutti (-), Gianazza (-), Lazic (-), Vapenski (-), Renzuto (2), Kharkov (1), Alesiani (1), Luongo (3), Di Somma (5,1p), Gitto (-), Baggi
Arbitres: Miskovic (MNE) i Koryzna (POL). Eliminats Bonet/Gianazza y Gitto
Parcials: 1-2, 1-5, 4-4, 4-3

Foto portada: La lluita de Bernat Sanahuja (2) en defensa. Autor: J.Sánchez