El CN Sabadell femení fa el primer pas per guanyar la 20ª lliga

La setmana màgica a Can Llong ha començat amb victòria de l’equip femení de l’Astralpool CN Sabadell per 10-8 davant l’Assolim CN Mataró. Les sabadellenques tenen ara dues oportunitats per aconseguir el 20è títol de lliga. La primera serà aquest dijous a Mataró (19:30 hores). També tenen un comodí per dissabte a casa, en cas de triomf de les del Maresme.

L’equip de David Palma pot arrodonir una excel·lent campanya. De moment ja té el gran premi de la 6à Champions, més la Copa de la Reina amb la inicial de la Copa Catalunya. En tots els casos amb el Mataró davant que només ha guanyat la Supercopa.

La lluita de les neerlandeses Simone van der Kraats i Sabrina van der Sloot han estat total. Autor: David Jiménez

El Mataró ha començat la final amb l’únic avantatge del partit amb el 0-1 als 24 segons d’Anna Gual. Ràpidament, un gol de Bea Ortiz i dos de Sabrina van der Sloot han col·locat el 3-1 al final del primer quart. La portera Laura Ester ha tingut un gran protagonisme aturant dos penals, els mateixos que ha fallat el Club davant la sabadellenca del Mataró, María Elena Sánchez. La defensa ha continuat a un gran nivell al segon quart deixant un 5-2 a l’equador.

En canvi al tercer quart, el marcador ha embogit i s’han vist set gols -tres pel Sabadell (Maica Garcia, Irene Gonzàlez i Maggie Steffens) per arribar dos amunt (8-6). El Club tenia el hàndicap de tenir eliminada a Judith Forca.

Elena Ruiz ha marcat el definitiu 10-8. Autor: David Jiménez.

El Mataró, amb el quart de Van der Kraats i el tercer d’Avegno – a l’ONU que és l’equip del Maresme- ha pressionat fins al 9-8 i amb una jugada per empatar. A 44 segons pel final, Elena Ruiz amb el seu primer gol de la final ha sentenciat el primer punt de l’eliminatòria.

Dimecres, el masculí

Aquest dimecres (20 hores) és el torn del masculí que busca la primera Lliga de la història davant l’Atlètic Barceloneta en el primer partit.

10-Astralpool CN Sabadell: Ester (Carrasco); Mati Ortiz (-) Leiton (-), Van der Sloot (2), Casado (-), Steffens (1p), Ruiz (1), García (1), Forca (1p), Bea Ortiz (2), Pérez (-), González (2).
8-Assolim CN Mataró: Sánchez (Carmona); Morell (-), Van der Kraats (4,1p) Gual (1), Sevenich (-), Keszthelyi-Nagy (-) Cambray (-), Nogué (-), Avegno (3), Bertran (-), Espar (-), Claveria (-)
Árbitres: Jiménez y Segurana. Eliminada Forca (m.21)
Parcials: 3-1, 2-1, 3-4, 2-2.

Més informació:

Foto portada: les waterpolistes del Club celebrant el primer punt de la final. Autor: David Jiménez.