Denes Varga davant la defensa del Sabadell. Autor: J.Sánchez

El CN Sabadell cau al final davant el potent Ferencvaros

L’Astralpool CN Sabadell ha caigut 7-10 en la seva estrena a la Champions League davant el Ferencvaros hongarès, campió d’Europa l’any 2019. L’equip de Quim Colet ha fet un partidàs i en l’últim quart ha tingut bones ocasions per empatar a 8. No ho ha aconseguit i l’experiència hongaresa ha provocat la derrota final. Malgrat tot, un gran debut en una setmana que portarà aquest dissabte la final de la Supercopa d’Europa davant el Pro Recco italià.

El primer gol del retorn a la Champions ha estat a càrrec del montenegrí Dusan Banicevic que ha marcat en superioritat l’1 a 0. Ferencvaros amb una constel·lació dels millors jugadors hongaresos més figures com l’italià Luca Damonte, l’ex Nemanja Ubovic o el grec Argyropoulos, ha capgirat el marcador amb un gol de penal del grec i un altre de Nemet. Lluc Bertran ha anotat el 2-2 i després Gergo Fekete ha situat el 2-3 en un interessant primer quart.

Així ha marcat Banicevic el primer gol del partit. Autor: J.Sánchez

El Sabadell ha portat la iniciativa en el segon quart, amb un primer empat a 3 i un posterior a 4 – amb gols de Marcel Teclas i Sergi Cabanas, i entremig el segon de Fekete. L’equip de Quim Colet ha desaprofitat una opció per posar-se per davant i, en canvi, el Ferencvaros si que ha anotat dos gols en els últims instants per marxar de dos gols (4-6) a l’equador del partit.

El Sabadell ha començat el tercer temps amb dos gols seguits de Kostas Averka Bernat Sanahuja però la resposta hongaresa ha estat immediata amb dos gols de Nagy i Varga per mantenir la distància (6-8). La defensa del Sabadell amb un Lorrio espectacular ha evitat no tan sols que els hongaresos marxessin sinó que un gol de Fran Valera ha donat el parcial de 3-2 al Club (7-8) amb vuit minuts al davant.

L’equip de Quim Colet ha continuat excel·lent en defensa i en atac ha gaudit de fins a quatre oportunitats per igualar el partit però s’ha topat davant un Soma Vogel imbatible en aquest quart. L’experiència de Ferencvaros ha estat un plus i dos gols de Merkulov i Jansik han estat definitius per perdre finament per 7-10.

7-Astralpool CN Sabadell: Lorrio; Sanahuja (1), Gil, Marcel Teclas (1), Veich, Valera (1), Bertran (1), Cabanas (1), Averka (1), Banicevic (1), Bonet, Bustos, Xavi Teclas.
10-Ferencvaros Telekom Budapest: Szalkonyi; Molnar, Nagy (1), Merkulov (1), Argyropoulos (1p), Ubovic, Fekete (2), Vadovics, Nemet (1), Varga (1), Jansik (1), Damonte (1), Vogel.
Árbitres: Zwart (Países Bajos) i Severo (Italia). Exclusió de Nagy
Parcials: 2-3, 2-3, 3-2, 0-2

Foto portada: Edu Lorrio i la defensa del Club davant el capità del Ferencvaros Denes Varga. Autor: J.Sánchez