Sabrina van der Sloot en acció. Autor: David J.

El CN Sabadell ja té els dos equips a la final

L’equip femení de l’Astralpool CN Sabadell ha guanyat per 10-17 al CE Mediterrani i s’ha classificat per la via ràpida per a la final de la lliga on buscarà el seu 20è títol. Les waterpolistes locals han repetit el guió del primer partit amb un 0-3 d’entrada i no han deixat el lideratge del partit fins a l’últim quart. L’equip de David Palma espera rival a la final, probablement el Mataró, que va vèncer per 17-11 al primer matx al Sant Andreu. Tots dos equips del CN Sabadell són a la final.

La setmana que ve promet emocions molt fortes a la piscina de Can Llong amb els dos títols de Lliga en joc i amb doble presència d’un CN Sabadell que va acabar primer la lliga regular i jugaria ambdós casos el desempat a casa.

L’equip femení arriba després d’eliminar el Mediterrani per 2-0 i un global de 29-14 en una eliminatòria que res ha tingut a veure amb la de l’any passat, quan va ser necessari un tercer partit. Avui, tres gols de Sabrina van der Sloot, Maggie Steffens i Maica Garcia han posat el 0-3 amb la mínima reacció de Clara Espar per fer l’1 a 3 en un inici idèntic al partit de dimarts. El ‘Medi’ ha plantat cara al segon quart reduint la distància a la mínima expressió (3-4 i 4-5) en els minuts més equilibrats de la sèrie. Irene González ha fet el 4-6 amb el qual s’ha arribat al descans llarg.

Parcial de 0-6 i a pensar en la final

El partit s’ha trencat definitivament al tercer quart amb un parcial de 0-6 (Steffens, Casado, Forca 2, González i Leiton) que han deixat un contundent 4-12 al marcador. El Club ha assolit la màxima distància a l’inici de l’últim quart (5-14). La reacció barcelonina amb un parcial de 4-0 amb relaxament visitant ha portat el 9-14, però al final la distància s’ha ampliat de nou fins al 10-17 final.

El calendari de les finals

La final femenina començarà dimarts 16 (20 hores) a Can Llong, probablement contra el Mataró. Seguirà dijous 18 fora de casa i en cas d’un tercer partit, seria dissabte a Sabadell. La final masculina entre Sabadell i Atlètic Barceloneta començarà dimecres 17 a Can Llong, seguirà divendres 19 a Barcelona i en cas de desempat seria també a Can Llong (diumenge 21). Abans de tot això, aquest divendres (19:30 hores), l’equip de Quim Colet juga la penúltima jornada de la Champions a Berlín contra l’Spandau 04.

10-CE Mediterrani: Palm (Esteras), Muñoz (1), Crevier, Marcos (1), Bakoc, Prats, Espar (2), Moreno (3), Viladot (1), Rodríguez, Crespí (1), Puanani (1)