El CN Sabadell no remata la final a Mataró i hi haurà tercer partit

Increïble derrota amb polèmica. L’Astralpool CN Sabadell ha perdut per 11-10 a Mataró el segon partit de la final de la Lliga i, per tant, ara torna a Can Llong on dissabte (12:30 hores) es jugarà el matx decisiu. El Club guanyava per 6-8 al final del tercer quart i tenia la final a les mans. Però el Mataró ha remuntat amb un parcial de 5-2 amb tres penals anotats per Anni Espar han provocat la derrota i les protestes de l’entrenador David Palma i Enric Arnella, expulsats.

El Mataró només ha dominat en el marcador a l’inici del partit amb 1-0 d’Anni Espar i el 2-1 de Queralt Bertran al minut 6 en un primer quart on ja han tingut un penal que han fallat. Sabrina van der Sloot i Elena Ruiz han situat el 2-2 al final del primer quart.

El Club s’ha posat per davant ja al segon quart amb un primer avantatge amb el 2-3 d’Irene González que s’ha convertit poc després en el 3-5 amb els gols d’Elena Ruiz i Maggie Steffens. El Mataró ha aconseguit empatar a 5 ja al principi del tercer quart i posteriorment a 6, amb el tercer gol de Ruiz i també tres de Rita Keszthelyi-Nagy pel Mataró. El Club ha recuperat la iniciativa amb dos gols més de Paula Leiton i Bea Ortiz més la gran defensa amb Laura Ester sota pals i les sensacions que la victòria per 6-8 al final del tercer quart no es podia escapar.

Remuntada final

A l’últim quart, Anni Espar ha fet el 7-8 en el primer penal, però poc després Maggie Steffens ha aprofitat un refús per situar de nou dos gols de renda (7-9). La neerlandesa de les maresmenques, Simone van der Kraats, ha igualat la final amb dos gols (9-9). Malgrat això, Judith Forca ha fet de les seves per marcar el 9-10.

El Mataró ha tornat a igualar el partit a 10, en el segon penal del quart anotat per Espar a 2 minuts pel final. El Club ha fallat en atac i a 33 segons pel final, un nou penal ha acabat amb l’expulsió de l’entrenador David Palma -abans ja havia estat expulsat Enric Arnella-. Espar ha tornat a marcar l’11 a 10. Quatre penals ha tingut el Mataró. Cap a favor del Sabadell. L’últim atac, en doble superioritat no ha estat afortunat.

Ara tocarà guanyar de nou aquest dissabte per acabar la història interminable d’aquesta temporada. La cita: 12.30 hores a Can Llong.

11-Assolim CN Mataró: Sánchez (Carmona); Morell (-), Van der Kraats (2) Gual (-), Sevenich (-), Keszthelyi-Nagy (3) Cambray (-), Nogué (-), Avegno (1), Bertran (1), Espar (4,3p), Claveria (-)
10-Astralpool CN Sabadell: Ester (Carrasco); Mati Ortiz (-) Leiton (1), Van der Sloot (1), Casado (-), Steffens (2), Ruiz (3), García (), Forca (1), Bea Ortiz (1), Pérez (-), González (1).
Àrbitres: Ortega i Teulé. Han expulsat a l’entrenador David Palma i el seu ajudant Enric Arnella.
Parcials: 2-2, 2-3, 2-3, 5-2

Foto portada: una imatge del partit disputat aquest vespre a Mataró. Autor: CN Mataró.