El CN Sabadell perd la final de l’Eurolliga davant un Olympiacos superior

La sisena Eurolliga haurà d’esperar. L’Astralpool CN Sabadell ha perdut la final de l’Eurolliga femenina a Atenes davant un Olympiacos superior (11-7). Les gregues han marcat la diferència des del primer quart amb un 3-0 d’entrada que s’ha traduït en un 4-1 al final del primer primer quart. L’equip de David Palma només ha pogut reduir el desavantatge fins als dos gols (7-5) però no ha estat suficient i Olympiacos ha revalidat el títol assolit la temporada passada.

L’Olympiacos ha sortit com una piconadora i ja en el primer atac ha anotat l’1-0 amb gol de Vaso Plevritou i poc després la seva germana Eleftheria i Nikoletta Eleftheriadou ampliaven fins a un contudent 3-0 en només cinc minuts.
Tot i el gol de Maggie Steffens, després d’un penal marrat per Olympiacos, Kyra Christmas ha tornat els tres gols per a les gregues al final del primer quart. La defensa d’Olympiacos ha lligat a la perfecció Judith Forca, autora de sis gols a la semifinal, mentre en atac Myriuokefalitaki ampliava fins al 5-1 contrarestat a continuació per Sabrina Van der Sloot (5-2).

El Sabadell va tenir els seus millors minuts al tercer quart en què es va posar diverses vegades a dos gols (5-3, 6-4 i 7-5) amb gols de Brigitta Games, Nona Pérez i Judith Forca però les gregues van reaccionar a cada gol amb un altre de Myriokefalitaki, Margarita Plevritou i Eletheriadou de penal, per mantenir la renda de tres gols al final del tercer quart (8-5).

Foto portada: entrega de l'Eurolliga a l'Olympiacos. Autor: LEN.

A l´últim quart, malgrat el 8-6 de Maggie Steffens, Olympiacos amb tres gols més -Margarita i Eleftheria Plevritou- i el tercer de Myriokefalitaki han sentenciat (11-6) ja amb Maica García eliminada. Irene González ha maquillat la derrota amb el 11-7 final.

El CN Sabadell suma 5 titols, 3 sotscampionats i una tercera posició en 9 Finals Four en 11 anys. Llegenda. Ara tocarà lluitar per la Lliga. Dijous primer partit de semifinals a Can Llong (20 hores) davant el Mediterrani.

FITXA TÈCNICA:
11-Olympiacos (5+6): Diamantapoulou; Eleftheria Plevritou (2), Sleeking, Eleftheriadou (2,1p), Tricha, Xenaki, Siouti, Margarita Plevritou (1), Raney, Vaso Plevritou (2), Chrystmas (1),  Myriokefalitaki (3), Stamatapoulou.
7-Astralpool CN Sabadell (2+5):  Laura Ester: Ortiz, Games (1), Van der Sloot (1), Serrano, Steffens (2), Sohi, Maica García, Judith Forca (1), Eggens, Pérez (1), González (1), Carilla.
Àrbitres: Wengenroth (Suiza) i  Rakovic (Serbia). Exclusions a Myriofefalitaki (min.30) i García (m.28)
Parcials: 4-1, 1-1, 3-3, 3-2

Foto portada: L’Astralpool CN Sabadell s’ha hagut de conformar amb el subcampionat