Marc Larumbe, aquest dijous. Autor: RFEN.

Itàlia imposa el seu ritme i deixa a Espanya fora de la final (6-8)

La selecció espanyola de waterpolo masculí lluitarà pel bronze al Mundial de Doha després de perdre contra Itàlia 6 a 8 en un partit complicat pels de David Martín. Un clàssic del waterpolo europeu que va caure del costat espanyol a l’Europeu de Croàcia però ara ha canviat de banda al Mundial de Qatar.

Itàlia ha jugat el seu partit i imposat el seu tempo, marcat pels pocs gols i l’aferrissada defensa. Igualtat màxima a l’inici amb 1 a 1 al final del primer quart però rush italià en el segon quart, que ha arribat a la fi amb un curt però favorable als italians 2-4. Dos gols en 16 minuts és molt poca cosa pel combinat de David Martín, assecat a la piscina aquest dijous.

En el tercer quart màxim avantatge italià (2-6), que semblava gairebé definitiu. Però Espanya encara hi havia de dir la seva. Ho ha fet, escurçant distàncies Larumbe, Granados i Munárriz fins el 5 a 6 amb quatre minuts per davant. Di Fulvio ha tranquilitzat els italians, amb un 5-7 balsàmic a falta de dos minuts, que ha estat un 6 a 8 al final.