Primera victòria del CN Sabadell a la Champions, amb set gols de Cabanas

L’Astralpool CN Sabadell ha aconseguit la primera victòria a la Champions League després de guanyar per al CN Marsella francès. El capità Sergi Cabanas amb set gols ha liderat l’atac mentre tot l’equip ha ajudat a Edu Lorrio en un altra actuació sensacional sota pals.

El Sabadell arribava al partit amb la doble condició. Per un costat, líder invicte a la Divisió d’Honor després de 12 jornades. Per altra banda, cuer a la Champions amb 1 punt, malgrat les bones actuacions davant grans equips com Brescia, OSC Budapest o Ferencvaros.

El capità Cabanas ha avisat de les seves intencions des de la primera possessió amb l’1-0. Els francesos han empatat de penal però a continuació Lluc Bertran, i el segon de Cabanas han deixat el 3-1 al final del primer quart.

Sergi Cabanas ha marcat 7 gols en una nit per recordar. Autor: David Jiménez

L’equip de Quim Colet ha ampliat les bones sensacions en el segon quart amb un festival en atac amb dos gols de Sanahuja, un de Cabanas i un altre d’Averka. Els francesos han marcat dos però s’han trobat amb l’enorme defensa i així el marcador era de 7-3 al descans.

Premi per Quim Colet i tot l’equip. Autor: D.Jiménez

Sergi Cabanas ha continuat el seu festival al tercer quart amb la màxima diferència de cinc gols (10-5), els mateixos que havia marcat en aquell moment. El Marsella ha reduït a tres al final del període (10-7).

Quedaven vuit minuts, però el primer triomf no es podia escapar. Sanahuja amb el tercer gol i un estrastosfèric Cabanas, amb dos més fins els set en total, han rubricat la victòria. Només al final ha maquillat la derrota el Marsella (13-11). Felicitat a la Bombonera amb l’afició i l’equip.

El Club te una afició de Champions. Autor: D.Jiménez

Sabadell i Marsella queden a la setena posició amb quatre punts però amb vuit jornades per davant per créixer.

13-Astralpool CN Sabadell: Lorrio; Sanahuja (3), Gil, M.Teclas, Veich, Valera, Bertran (1), Cabanas (7), Averka (1), Banicevic (1), Bonet, Bustos, X.Teclas
11-CN Marsella: Lazovic; Cuckovic (1), Crouisillat, Spaic (1), Prlainovic (3,1p), T.Vernoux (1), Olivon, Izdinsky (1), R.Venoux, Bodegas, Daube (2), Bouet (2) Hovhannysian.
Arbitres: Stavridis (GRE) i Peris (CRO). Veich (m.22)
Parcials: 3-1, 4-2, 3-4,.3-4

Foto portada: Sergi Cabanas ha marcat 7 gols en una victòria per recordar. Autor: David Jiménez