El CN Sabadell femení goleja a l’Alimos grec i ja és líder a Europa

Setmana perfecta de l’Astralpool CN Sabadell a Europa. L’equip femení ha guanyat per 14-7 a Alimos Nac Betsson grec en un partit que ha arribat anivellat al descans (6-5). Un parcial de 8-2 amb Irene González fent un póquer de gols i la gran defensa sobre l’estrella grega Alessandra Asimaki han decantat la balança fins a doblar al marcador a les gregues. Recordem que dimarts, l’equip masculí havia guanyat per 10-12 a Belgrad al Novi Beograd.

Tot dos equips del CN Sabadell són líders en solitari a Europa. El partit ha començat amb protagonisme per a les porteres Laura Ester i Alexia Tzourka que ho han parat tot als primers cinc minuts fins que Irene González, en superioritat, ha obert el seu festival golejador. Sabrina Van der Sloot i Paula Leiton han convertit els següents atacs per un de la veterana Stamatina Kontogianni per al 3-1 del final del període.

Sofia Giustini ha donat la màxima renda a l’inici del segon quart i a partir d’aquí van ser les gregues els que van collar el marcador amb un nou gol de Kontogianni i el primer de Maud Megens per al 4-3. Judith Forca, fidel a la seva cita amb el gol, i de nou González han tornat el triple avantatge per a les locals (6-3) però de nou, Kontogianni i una mica de Simela Karipidou, a dues centèsimes del descans han deixat el 6-5 a l’electrònic.

Judith Forca ha marcat el seu únic gol en aquesta acció. Autor: J.Sánchez

El campió d’Europa ha trencat la igualtat al tercer quart amb dos gols d’Irene González, que en aquest instant ja en feia quatre, la meitat dels gols del seu equip (8-5). La visitant Ilse Koolhaas ha anotat l’únic gol de les hel·lenes, davant un Sabadell que es va escapar definitivament amb el segon de Giustini i el primer de Maica García per al 10-6.

Duel clàssic. Mati Ortiz defensant a Alessandra Asimaki al costat de Laura Ester. Una imatge que resumeix 15 anys de waterpolo. Autor: J.Sánchez

L’Alimos, novell a la Lliga de Campions, ha anat el seu darrer gol a l’inici de l’últim període, per mitjà de Karipidou (10-7) amb la defensa vallesana desplegant tots els recursos. A més de guanyar, el Sabadell ho volia fer amb la major renda possible i ho han aconseguit amb quatre nous gols de les neerlandeses Van der Sloot i Keuning més els gols de Leiton i Bea Ortiz per al 14-7 final. La defensa sabadellenca sobre l’estrella grega Alessandra Asimaki ha estat impressionant.

FITXA TÈCNICA:

14-Astralpool CN Sabadell: Ester (Carrasco); Mati Ortiz (-), Leiton (2), Van der Sloot (2), Keuning (1), Casado (-), Giustini (2), García (1), Forca (1), Bea Ortiz (1), Jurado (-), González (4)
7-Alimos Nac Betsson: Tzourka (Archontaki); Megens (1), Kovatsevits (-), Rakintzi (-), Simela Karipidou (2), Chaldaoui(-), Asimaki (-), Vasilela Karipidou, Koolhaas (1), Bitsakou (-), Tsimara (-), Kontogianni (3)
Arbitras: Wengenroth (SUI) i Van den Berg (NED). Eliminada Koolhaas
Parcials: 3-1, 3-4, 4-1, 4-1

Foto portada: Paula Leiton ha marcat el 3-1 en aquesta acció. Autor: J.Sánchez