Foto portada: l'equip de la Palma, celebrant el reconeixement. Font: @lapalmapastissers via Instagram.

La millor coca de crema i pinyons de Catalunya es fa a Sabadell

La pastisseria la Palma (carretera de Barcelona, 572) ha guanyat el primer premi al concurs professional La Millor Coca de Sant Joan de Catalunya 2024, organitzat per l’agència de comunicació gastronòmica Sr i Sra Cake amb el suport de la Federació de Gremis de Flequers o el Gremi de Pastisseria de Girona.

La coca de La Palma ha guanyat en la categoria ‘Crema i pinyons’ en un acte que s’ha celebrat a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, a Barcelona, aquest divendres. És la sisena edició d’aquest concurs professional. Hi havia cinc categories: coca tradicional de fruita, coca creativa, coca de llardons, coca de xocolata i coca de crema i pinyons, en la que s’ha imposat la pastisseria sabadellenca.

L’establiment sabadellenc, tot un clàssic del dolç a la ciutat, porta més de 70 anys al sud de Sabadell. Ara per ara tenen tres establiments: el de sempre a Sabadell, un altres al centre de Barberà del Vallès, prop de l’Ajuntament, i un tercer a la Rambla del Celler de Sant Cugat.

Foto portada: l’equip de la Palma, celebrant el reconeixement. Font: @lapalmapastissers via Instagram.

Els comentaris estan tancats