L’accés directe per a mòbils i tauletes

Si tens un telèfon intel·ligent (smartphone) i/o una tauleta i vols accedir a iSabadell amb més facilitat, ara pots instal·lar un accés directe a la teva pantalla d’inici, que et farà entrar a iSabadell adaptat a dispositius mòbils de forma senzilla, directa i sense passar pel navegador.

L’accés directe es pot insta·lar com una icona i no necessita cap actualització a través del Play Store de Google (Android) o de l’App Store d’Apple. La navegació així també és més ràpida ja que no es desen tots els continguts al dispositiu.

D’aquesta manera podreu entrar directament a iSabadell sense haver d’obrir el navegador. Col·loqueu la nostra icona a la pantalla d’inici del vostre telèfon o tauleta per accedir-hi més fàcilment.

Com instal·lo l’accés directe per a Android?

Per usuaris d’Android: des del mòbil o el tablet visiteu la portada de iSabadell, preferiblement des del navegador Chrome, premeu el botó d’opcions que apareix a la part superior dreta i trieu l’opció ‘Afegir a la pantalla d’inici‘. Ja tindreu la icona a la pantalla d’inici amb la resta d’aplicacions.

Com instal·lo l’accés directe per a iPhone?

Per usuaris d’iOS (sistema operatiu Apple): des de l’iPhone o l’iPad visiteu la portada de iSabadell, preferiblement des del navegador Safari, premeu el botó per compartir i escolliu l’opció ‘Afegir a la pantalla d’inici‘. Ja tindreu la icona a la pantalla d’inici amb la resta d’aplicacions.