Foto portada: una funció diurna del musical del Llaminer. Autor: ACN.

El Llaminer, un filó: ja té marxandantge

Quan el Nadal s’apropa, el Llaminer es transforma en el personatge més aclamat de la ciutat. Aquest any vindrà acompanyat ja no només d’una galeta sinó d’una línia de marxandatge oficial. L’empresa Hugo Dax, juntament amb els dissenyadors del Llaminer, han impulsat la línia de roba del personatge nadalenc.

[PUBLICITAT]

[PUBLICITAT]

L’empresa Hugo Dax és l’encarregada de la producció de les peces. La línia és 100 per cent sabadellenca. La directora creativa de l’empresa tèxtil, Georgina Ferrer, ha exposat que aquesta iniciativa té com a valors l’amor per la ciutat i el compromís amb la qualitat. Ferrer explica que la idea va sorgir després de trobar-se amb en Joan, un dels creadors del Llaminer, que va veure que el seu fill duia una samarreta de l’icònic personatge nadalenc. Més endavant, en comentar la situació amb familiars i amics van arribar a la conclusió de proposar-li realitzar marxandatge tèxtil oficial.

“El marxandatge tèxtil no era per només representar el Llaminer, sinó que fos una extensió del Nadal de Sabadell, amb productes pensats per fer somriure tant a petits com a grans, des del nostre taller quilòmetre zero”, declara Ferrer.

Des d’Hugo Dax destaquen que la col·laboració és més que un projecte comercial, és una forma de connectar amb les famílies i d’honorar el compromís amb Sabadell i els seus símbols. Ferrer subratlla que tot el marxandatge està íntegrament dissenyat i produït localment, des del seu taller.

Foto de portada: Marxandatge del Llaminer d'enguany.
Marxandatge del Llaminer d’enguany.

D’altra banda, subratllen que estan realitzant campanyes a autobusos i mupis, a més d’elaborar la pàgina web Vesteix Llaminer per on es poden adquirir els productes tèxtils oficials. També fan difusió a partir de les xarxes socials. Els productes es poden comprar a la botiga Estripa’m i Cal Bayó, a banda del taller d’Hugo Dax. També han habilitat la recollida gratuïta de comandes a diferents punts de recollida de la ciutat, com l’Art Badabadoc, a la Creu Alta, CIPO a Ca n’Oriac, G.NES.K al Centre i la Llibreria Papereria Rutés, a Les Termes.

Foto portada: una funció diurna del musical del Llaminer. Autor: ACN.