Eduard Gutés

Mor als 62 anys Eduard Gutés, president del Col·legi d’Agents Comercials

El president del Col·legi d’Oficial d’Agents Comercials de Sabadell i president del Consell de Col·legis d’Agents Comercials de Catalunya, Eduard Gutés, ha mort aquest dimecres. La cerimònia de comiat serà dijous al tanatori de Sabadell. 

Gutés era el president del COAC des de feia almenys una dècada. Tenia 62 anys i fa anys que patia un càncer. Era una persona molt vinculada al món econòmic local, tant al COAC com a la patronal Pimec, però també al món cultural, que havia representat infinitat d’obres tant al Teatre Sant Vicenç com al Teatre del Sol. També presidida el Consell de Col·legis d’Agents Comercials de Catalunya. També era un habitual de la Penya Blaugrana de Sabadell, i un conegut arlequinat.

“De caràcter molt afable i amb la seva bonhomia, era una persona molt estimada per tots els qui el vam tractar i el vam conèixer. Des de ben jovenet era soci del Centre, juntament amb els seus germans i cosins. Va participar en multitud d’obres de teatre -com a actor i director- i també, activament, de la vida social del Centre”, ha assegurat el Sant Vicenç en un comunicat.

El president del COAC va rebre un homenatge el passat mes de setembre, on es va sentir profundament emocionat i disposat a plantar batalla a la malaltia amb la que lluitava des de feia temps. Hi van assistir representants del món econòmic i companys de professió.

La cerimònia de comiat se celebrarà aquest dijous, 28 de gener, a les 10 hores al tanatori de Sabadell, on reposarà fins aleshores.

Més informació: 

Emotiu homenatge a Eduard Gutés

Foto portada: Eduard Gutés, l’any 2019. Autor: cedida.