Incursió Pokémon Go. Autor: David B.

A la caça del Pokémon

Un centenar de persones s’han reunit aquest dijous a les 14:30 hores a la zona del trenet del Parc de Catalunya de Sabadell per donar caça a un Pokémon especial, el que els aficionats anomenen incursió.

La febre del Pokémon Go continua latent a la nostra ciutat amb trobades diàries de jugadors d’aquest joc on-line conegut mundialment. Els grups que participen en aquestes trobades a Sabadell s’organitzen a través de l’app Telegram per donar caça a aquests Pokémons especials, un grup estable que cada cop compta amb més seguidors.

Aquest dijous el centenar de persones congregades volien donar caça al Pokémon especial que es diu Mewtwo i és més complicat de capturar que un de legendari, ja que necesiten un “pase Ex”, un ítem que sense ell no es permet participar en la lluita per aconseguir-lo.

Raúl, de Barberà del Vallès, assegura haver participant en més de 100 incursions: “tinc gairebé tots els Pokémons que es poden aconseguir”. Els participants apunten que per aconseguir els Pokémons especials es necessita un grup de persones en un punt concret de la ciutat i en una hora determinada, per llançar “un atac i poder capturar-los”.

“Un cop es derrota el Pokémon, segons els colors groc, vermell o blau, es poden obtenir unes bonificacions per tenir més possibilitats de capturar el Pokémon i poder-lo fer servir posteriorment per capturar altres Pokémons”, explica el sabadellenc Santi Moret. Assegura que “som un grup de sabadellencs que ens agraden molt els jocs on-line i hem trobat un joc d’aplicació mòbil que es diu Pokémon Go i que es tracta d’atrapar uns Pokémons que surten distribuïts per tot el món”.

“Aquesta és una activitat que en les primeres versions estava molt dirigida a nivell individual i que des de fa uns nou mesos han fet que sigui un joc més global on una sola persona no és capaç de poder caçar un Pokémon legendari”.

“El joc s’adapta molt a les noves tecnologies i t’ajuda molt a conèixer altres persones. Quan érem més joves fèiem amistat amb les persones a les discoteques o al carrer, ara ho podem fer mitjançant un joc. Gràcies a aquest joc tinc moltes amistats i n’estic encantadíssim”, ha explicat Moret a iSabadell després d’aconseguir caçar el Pokémon especial anomenat Mewtwo.
Els jugadors d’aquest addictiu joc volen animar a tothom que s’apunti a participar en les incursions que es realitzen periòdicament. Un grup creixent de sabadellencs que es troben regularment a diversos punts de la ciutat amb quedades diàries organitzades a través de la xarxa.

Foto: un moment de la incursió al Parc de Catalunya, aquest dijous. Autor: David B.