DIYmania

Arriba la primera fira de manualitats DIYversió!

Aquest divendres obrirà portes a Fira Sabadell la primera fira de manualitats i aficions de Sabadell, DIYversió!, on hi participaran 40 expositors i més de 80 activitats d’oci.

La fira de manualitats i aficions es podrà visitar els dies 5, 6 i 7 d’octubre i està dirigida a totes les edats. La nova fira que arriba a Sabadell barreja del concepte DIY (Do it Yourself), vinculat amb les manualitats, i la paraula versió per donar cabuda a aficions tan variades com els jocs de taula o maquetisme. DIYversió!.

La mostra reunirà 40 expositors de sectors tan diferents com patchwork, scrap, pintura, jocs arcade. Però, a més d’un mercat amb venda directa al públic, hi ha previst tot un conjunt d’activitats, tant dins del recinte firal com a l’exterior.
D’altra banda es duran a terme diversos tallers de costura, scrapbooking, demostracions de cuina, ball o classes magistrals de patronatge o maquillatge. Hi haurà també un espai per a presentacions de llibres, exhibicions d’esgrima, teatre, jocs de taula, recorregut en segway, surf sense aigua i videojocs. També es preveuen actuacions de cant coral, orquestres, ball, una zona per a infants de 0 a 4 anys i una zona de food-trucks.

Horaris i preus

La Fira obrirà portes divendres 5 d’octubre, de 17 a 21 hores; i estarà oberta el dissabte 6 d’octubre, de 10 a 21 i diumenge de 10 a 20 hores. El preu és de tres euros divendres. Dissabte i diumenge costarà cinc euros a taquilla i quatre euros si es compra en línia. Els menors de 12 anys no paguen.

Foto portada: La Fira DIYmania celebrada a Sabadell l’octubre de 2014. Autor: David B.