Festa tancament del Contrast

El restaurant Contrast tanca portes amb una festa gastronòmica

Després de de nou anys i mig “d’inesgotable passió pel món de la cuina i la gastronomia”, el restaurant Contrast del carrer Pare Sallarès ha servit el seu darrer plat aquest dissabte amb una gran festa de celebració.

“Contrast tanca les seves portes després de moltes lluites, moltes relliscades, algunes victòries i sobretot, una gran satisfacció d’haver ofert el millor del moment a cada un dels seus comensals”, asseguren els responsables del restaurant.

Des de les sis de la tarda, al carrer Pare Sallarès entre el carrer de Gràcia i el carrer Capmany, s’han dut a terme diverses ponències gastronòmiques a càrrec de xefs referents de la ciutat com la Núria Pérez del restaurant 9 de la Borriana, Juanjo Moreno del restaurant Loremar, Jordi Pla de Can Pla i Víctor Garcia, del propi Contrast. A la festa s’hi ha sumat l’street food de l’Agosarat, degustacions, Poesia Visual Culinària a càrrec de David Ymbernon i música Funky & Soul en viu a càrrec dels selectors Zimmer, Del Guetto i Chaolín.
Cap a les 11 de la nit, el xef de Contrast, Jordi Gabaldà, ha servit el darrer plat que ha ofert el restaurant que va obrir portes a Sabadell l’any 2009. Gabaldà ha assegurat que el restaurant Contrast tanca les seves portes però que “seguiré cuinant, perquè la cuina és la meva passió”. El xef del Contrast ja treballa en un nou projecte “sense normes i sense límits”.

Foto portada: una de les ponències de la festa de comiat. Autor: David B.