Foto portada: fira A Sabadell som clicks, l'any passat. Autor: David B.

La fira de clicks de Playmobil més gran d’Europa, de nou a Sabadell

  • Es faran 15 diorames, amb un total de 300 metres quadrats, entre ells, d’Star Wars.
  • Fira Sabadell acull el saló dissabte i diumenge. Les entrades costen tres euros pels majors de 12 anys.  

Fira Sabadell es tornarà a convertir en l’epicentre de la galàxia Playmobil el proper cap de setmana. Dissabte i diumenge s’organitza una nova edició de la fira A Sabadell som clicks. L’Ajuntament manté que és la mostra més gran a escala europea d’aquestes joguines. 

Segons informa l’Ajuntament, hi haurà “multitud de clicks”, tant per a col·leccionistes com pel públic en general. El click de Playmobil s’ha convertit en un objecte de col·leccionisme, des de la seva aparició als anys 70 del segle passat a Alemanya.

La guerra de les galàxies, samurais i 11-S

Entre les novetats, es muntaran 15 diorames, amb més de 300 metres quadrats de maquetes amb clicks. Una part girarà entorn a la saga d’Star Wars, el món dels samurais i també un homanatge a les víctimes de l’atemptat de l’11 de setembre de 2011 a Nova York, l’11-S.

Can Gambús

Entre les activitats, un concurs per buscar clicks que tindrà lots de Playmobil com a premis, i el sorteig d’un vol en avioneta per a tota la família a l’Aeroclub Sabadell. La fira tindrà tallers familiars amb manualitats, pintura i jocs gegants. S’habilitarà un photocall amb clicks gegants i s’obrirà un concurs a Instagram amb l’etiqueta #ClicksSBD2018. Hi haurà espai de venda de peces descatalogades i novetats al mercat alemany.

Horaris i preus

La fira es podrà visitar el proper dissabte i diumenge entre les 10 i les 20 hores. L’entrada és gratuïta per als menors de 12 anys. La resta han de pagar tres euros. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a la web de Fira Sabadell.

El saló està organitzat per l’Ajuntament, Fira Sabadell i l’associació catalana Catclicks, amb la col·laboració del Parc de Bombers i l’Aeroclub Sabadell.

Foto portada: fira A Sabadell som clicks, l’any passat. Autor: David B.