Foto portada: un moment del saló, aquest divendres. Autor: David B.

[Galeria de fotos] La fira DIYVersió! arrenca amb força

La fira DIYVersió!, dedicada a les manualitats, ha arrencat amb força aquest divendres a la tarda a Fira Sabadell. Centenars de persones s’han acostat fins el recinte firal en un saló que s’allargarà dos dies més. 

El saló DIYVersió parteix del Do It Yourself (fes-ho tu mateix), que ha potenciat el creixement de les manualitats i altres disciplines en els darrers anys. La fira està organitzada directament pel consistori, però beu de les mateixes fonts on ho van fer durant els anys 2013 i 2014 les fires DIYMania, llavors organitzades a nivell extern.

Si no pots veure les fotos, pots fer-ho a Flickr: ‘Fira DIYVersió‘. DIYVersió! s’allargarà aquest dissabte i diumenge. La mostra reunirà 40 expositors de sectors tan diferents com patchwork, scrap, pintura, jocs arcade. Però, a més d’un mercat amb venda directa al públic, hi ha previst tot un conjunt d’activitats, tant dins del recinte firal com a l’exterior. D’altra banda es duran a terme diversos tallers de costura, scrapbooking, demostracions de cuina, ball o classes magistrals de patronatge o maquillatge. Hi haurà també un espai per a presentacions de llibres, exhibicions d’esgrima, teatre, jocs de taula, recorregut en segway, surf sense aigua i videojocs. També es preveuen actuacions de cant coral, orquestres, ball, una zona per a infants de 0 a 4 anys i una zona de food-trucks.

Horaris i preus

La Fira obrirà portes divendres 5 d’octubre, de 17 a 21 hores; i estarà oberta el dissabte 6 d’octubre, de 10 a 21 i diumenge de 10 a 20 hores. El preu és de tres euros divendres. Dissabte i diumenge costarà cinc euros a taquilla i quatre euros si es compra en línia. Els menors de 12 anys no paguen.

Foto portada: un moment del saló, aquest divendres. Autor: David B.