Fira Sabadell

La fira Fessalut s’estrena aquest cap de setmana

Fira Sabadell acull aquest cap de setmana la primera edició de la fira Fessalut, que es presenta com la festa de la salut i els hàbits de vida saludables. Està organitzada per Smart Consulting i Quiropractica Específica. 

La fira obre portes dissabte entre les 11 i les 21 hores, i diumenge entre les 11 i les 20 hores. Es presenta com un esdeveniment per a tota la família on descobrir productes i serveis per millorar la salut des del punt de vista físic i mental amb un conjunt d’activitats. Hi haurà centres de salut i teràpies, clubs esportius, empreses de vehicles elèctrics, la nutrició i l’alimentació , laboratoris i empreses dedicades a crear habitatges saludables.
L’esdeveniment tindrà demostracions de cuina saludable, conferències sobre esport, nutrició, intoleràncies alimentàries, classes de pilates o ioga o zona de lleure infantil. Tindrà una zona per activitats esportives i espai per a aficionats al pàdel. Se sortegen revisions dentals gratis i es permet col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits. Els donants de sang podran entrar de franc a la fira.

Programa d’activitats de la fira Fessalut