Fira DIYversió!. Autor: David B.

Les manualitats obren les portes de Fira Sabadell

La segona edició de la fira de manualitats i aficions, DIYversió!, ha estat l’encarregada d’obrir la temporada de fires del recinte firal de Sabadell. Estarà oberta fins diumenge.

Des d’aquest divendres una trentena d’expositors donen la benvinguda als aficionats a tot tipus de manualitats. Entre elles s’hi troben tallers i estands de papiroflèxia, patchwork, scrap, pintura i tallers de costura o d’elaboració de perfums. La fira DIYversió! ha preparat un total de més de 70 activitats i 50 tallers durant tot el cap de setmana.

Fira DIYversió! 2019

A més dels expositors i tallers s’han habilitat diverses zones per dur a terme més de 20 propostes, des de torneigs de videojocs a masterclass de patronatge o  una desfilada de moda de vestits de paper. També s’hi duran a terme actuacions de música i espectacles infantils de titelles. També s’han habilitat diversos espais de la Fira destinats a nens i nenes de 0 a 3 anys i un altre per a infants més grans de 3 anys on es duran a terme activitats de psicomotricitat, jocs i manualitats diverses.

La Fira estarà oberta aquest dissabte 5 d’octubre de 10 a 20 hores i diumenge 6 d’octubre de 10 del matí a 7 de la tarda, el preu de l’entrada és de 4 euros. Els menors de 12 anys no han de pagar entrada.

Foto portada: un dels expositors de la Fira, aquest dissabte. Autor: David B.