Dinosaurs Tour

La major exposició de dinosaures animats a escala real, tres dies a Fira Sabadell

Els propers 1, 2 i 3 de novembre aterra a Sabadell Dinousaurs Tour, que es presenta com la “major exposició de dinosaures animatrònics”. Durant tres dies hi haurà una trentena de peces exposades a Fira Sabadell. Dinosaurs Tours obrirà les portes divendres 1 de novembre a les 11 hores. L’horari serà de 11 a 14 al matí i de 17 a 21 a les tardes. 

Els visitants podran veure una trentena de peces inèdites a tamany real i animatròniques, que simulen el comportament dels animals prehistòrics. La mostra ha passat per països com Alemanya, França, Itàlia, Regne Unit, Noruega o Polònia i el responsable de l’exposició, Juan Comín, assegura que és un “autèntic Parc Juràssic”. La mostra està ara de gira per Espanya on s’ha aturat a Saragossa o Donosti i ara ho fa a Sabadell abans d’anar a Lleida el proper cap de setmana o Manresa el darrer cap de setmana de novembre.

“Els visitants podran veure els darrers avenços tecnològics. Els dinosaures que exposem es mouen i fins i tot respiren”, assegura Comín. “Els més petits queden bocabadats. Els moviments són tan realistes que alguns nens i nenes creuen que són de veritat”, afegeix.

Entre els dinosaures exposats hi haurà rèpliques de Triceratops, Tiranosauris, Protoceratops, Parasaurolofus, Estegosauris, Espinosaure, Diplodocus i el tan famós com temut Tinanosaure Rex a tamany real. Més enllà de les peces, hi haurà projeccions sobre com vivien els animals al juràssic. L’exposició combina l’entreteniment amb una vessant més didàctica.

Preus

L’exposició estarà oberta del dia 1 a les 11 al 3 de novembre a les 21 hores. El preu de les entrades és de vuit euros, excepte els menors de dos anys, que no paguen. Els tiquets es poden comprar a la web de Dinosaurs Tour.

Atenció: entrades gratis

Si voleu anar-hi, i de franc, teniu opció fins dimecres. Tenim 10 entrades dobles. Aquí teniu la informació que necessiteu per a poder-hi participar.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

[Sorteig] Divendres arriba a #Sabadell Dinosaurs Tour, la major exposició de dinosaures animatrònics a escala real. Us agraden els dinosaures? Voleu anar-hi? Tenim 10 entrades dobles per visitar l’esdeveniment a @firasabadell!! Què heu de fer per entrar al sorteig? 1. Seguir el nostre compte: @isabadell 2. Escriure com a comentari el nom i cognom de la persona que vol anar a veure el saló (amb un nom i cognom ja ens val). 3. Etiquetar tres amics per fer més gran la mostra. 4. IMPORTANT: fer-ho abans de les 23.59 hores de dimecres 30 d’octubre, quan tancarem el sorteig. Dijous direm els noms dels 10 guanyadors i els farem arribar als organitzadors. Esperem la vostra participació #Sabadell! Tot sobre #Sabadell, a #iSabadell

Una publicación compartida de iSabadell (@isabadell) el

Foto portada: una de les rèpliques del Dinosaurs Tour. Autor: cedida.