Foto portada: Vidal, dissabte, a Can Rull. Autor: David B.

Opinió de Ramon Vidal (Podemos). ‘Les urnes, expressió de democràcia’

ARTICLE D’OPINIÓ
Ramon Vidal, Secretari General de Podem a Sabadell

Arran dels aconteixements i dels possibles esdeveniments, cal ser clars, i manifestar allò que neix dels drets bàsics i polítics que té qualsevol persona. I és justament en el dret bàsic a decidir on ens refermem per donar un suport inequívoc a l’hora d’exercir-lo.

Com a persona individual, i com a Secretari General de Podem Sabadell, ratifico el compromís a treballar a favor de la democràcia, i la cohesió social, a favor del drets bàsics de les persones representats en la Declaració Universal dels Drets Humans, en el dret a decidir, i en el dret a l’autodeterminació dels pobles.

Des de Podem Sabadell entenem el caràcter plural dels nostres inscrits davant del dret individual a decidir, i del dret a l’autodeterminació del poble català, a mes del rebuig total a la judicialització de l’actual moment polític.

Aposto i apostem fermament pel respecte a la pluralitat d’opcions personals dels nostres inscrits davant del proper 1-O. Expresso i expressem a totes les institucions, entitats i càrrecs electes amenaçats en les seves funcions, tot el nostre suport i recolçament. El Parlament català és la representació del nostre poble, escollit lliurement per totes les catalanes i catalans amb dret a vot. I com demòcrates, sempre serem al costat de qui pren decisions exercint el dret a decidir, a votar lliure i democràticament el seu futur polític.

Recolçar el dret a decidir mai pot ser un delicte, i posar les urnes és l’acte principal en democràcia. Perque “Som una Catalunya sobirana, diversa i valenta, cal donar la veu a la gent, un cop mès es l´hora de la gent”.

Foto portada: Vidal, en una imatge d’arxiu. Autor: David B.