Gesa, en un ple municipal. Autor: David B.

Opinió d’Esteban Gesa (PP). ‘Dies tristos per a Sabadell’

ARTICLE D’OPINIÓ
Esteban Gesa, portaveu municipal del PP a l’Ajuntament

Qui no recorda quan la nostra ciutat era un dels referents de Catalunya i Espanya en creixement econòmic, comerç, indústria, innovació… I també una ciutat on la pluralitat ideològica, la realitat supramunicipal, la crispació social, la rauxa no formaven part del nostre dia a dia. Sempre hem estat gent de la terra o d’altres llocs que hem fet créixer Sabadell des del respecte i sobretot, des del seny.

Però els parlo de records i també de somnis perquè no abandonarem mai l’esperança de tornar a ser el que érem. Per això caldrà que el Parlament de Catalunya i el Govern de la Generalitat tornin a la legalitat i a respectar a tots els catalans per igual, sense distingir entre catalans de primera i segona.

Haurà de tenir en compte a la Catalunya que constitueix la veritable societat civil, la silenciada per mitjans independentistes però que ja ha dit prou i ha sortit al carrer.

Però també caldrà que l’Ajuntament de la ciutat es dediqui a allò que ens preocupa a tots els sabadellencs i sabadellenques més enllà dels nostres sentiments sempre subjectius i poques vegades regulables. I per aquesta fita es necessita altura de mires a la política municipal. Abandonar la farsa i l’espectacle al que alguns ens volen sotmetre i deixar de banda les actituds de crispació actuals. Això és el que fa l’equip de govern quan entra en el joc brut de recolzar una declaració d’independència covard del President de la Generalitat. I a més ho fan, de la mà de trànsfugues de la política municipal que demostren que els importa més el seu sou que la fuga de capital i d’empreses per la inestabilitat jurídica d’un nou estat.

Tot, diran que ho fan per democràcia i llibertat. Doncs bé, aquesta només la volen i suposen pels detinguts per ordre judicial però no per la policia local  de a ciutat. Aquí, tots s’esberen i ningú reconeix la seva tasca diària als carrers: vigilant, cuidant i aplicat la llei, màxim garant de la nostra democràcia i la nostra llibertat.

Per tant, des de l’actualitat i amb el compromís que tenim com a regidors, el Partit Popular seguirà sortint als carrers i barris de la nostra ciutat. Seguirem treballant per allò que ens uneix que és la cohesió social i el benestar de tots els qui viuen i venen a Sabadell. I sobretot, ho seguirem fent amb el ferm convenciment que les polítiques d’aquest Ajuntament no serviran per separar Catalunya d’Espanya per molt que es capfiquin.

La seva actitut només serveix per separar a catalans, crear esquerdes entre famílies, buscar discussió entre amics… Efectes colaterals de la seva bojeria que des del PP restablirem des del sentit comú i la unitat.

Visca Sabadell! Visca Catalunya! Viva España!