Marta Morell. Autor: David B.

Abellán (Podem) demana al PSC que trenqui amb la “trànsfuga” Morell

La secretària general de Podem a Catalunya, Concha Abellán, demana al Partit dels Socialistes de Catalunya que trenqui el seu acord de govern amb Marta Morell, a qui consideren “trànsfuga”. “Si realment estan preocupats per l’estabilitat política del municipi, no han de seguir governant amb trànsfugues ni donar-los suport”, ha assegurat Abellán.

La direcció catalana de Podem assegura que “Morell ha de deixar l’acta perquè ja no pertany al partit gràcies al qual va accedir a l’Ajuntament. Ja no representa ni el partit ni els valors del partit. Només es representa a si mateixa. Ningú està per sobre de la direcció ni del Comitè de Garanties però sobretot ningú està per sobre de la militància ni dels votants”.

Abellán manté que la indefensió que ha esgrimit Morell en el procés d’expulsió és tan “suposada” que “fins i tot el jutge ha desestimat les mesures cautelars que demana”. Així que ara, un cop expulsada, hauria de plegar:

“Ha de fer un pas al costat, deixar l’acta i que representi el seu lloc algú qui sí representi a Podem, que és el partit que la ciutadania va votar. Ara ja no només es representa a si mateixa”.

La secretària general de Podem a Catalunya exhorta el PSC però també a la resta de partits presents a l’Ajuntament que “facin valdre el pacte antitransfuguisme per exigir la renúncia d’aquesta persona. Insistim: ha de deixar l’acta.

Davant la renúncia de l’actual portaveu del partit a la ciutat, Antonio Ontiveros, i part del Consell Ciutadà, Abellán anuncia que “aquesta mateixa tarda farem una assemblea amb la militància. Ens rearmarem i prendrem decisions per convocar una nova assemblea i decidir que sí representa la majoria de les inscrites i els inscrits que plantegin una línia de treball coherent”.

Foto portada: Antonio Ontiveros, Marta Morell i Javi Garrido, aquest matí. Autor: David B.