Cambray i Gabriel

Cambray es compromet amb ERC Sabadell a desencallar el Narcisa Freixas i el Virolet

El conseller d’Educació, Josep González Cambray, reitera als regidors republicans, i en especial al seu alcaldable, Gabriel Fernàndez, que el departament està compromès a construir l’institut Narcisa Freixas i l’edifici de l’institut escola Virolet de forma “imminent”. “Puc anunciar que hem aconseguit el compromís”, diu Gabriel Fernàndez.

Així ho transmet, i ho celebra, la secció local d’Esquerra Republicana després d’una trobada entre l’alcaldable, Gabriel Fernàndez, i el conseller d’Educació, Josep González Cambray.

“Puc anunciar que hem aconseguit el compromís inequívoc i prioritari del govern de Catalunya que el procés administratiu de la construcció de l’institut Narcisa Freixas i de la segona fase de l’institut-escola Virolet s’activarà immediatament, que és el que reclamen, amb tota la raó, les comunitats educatives dels dos centres”, assegura Gabriel Fernàndez, qui acusa el govern de Marta Farrés de trigar tres anys en cedir el solar on s’ha de fer el Narcisa Freixas a la Generalitat.

ERC assegura que des de l’any 2015 (quan van entrar al govern de la Generalitat) Educació ha invertit 20 milions d’euros en construir centres educatius a Sabadell. Un esforç “inèdit” fins ara, assegura Fernàndez. Els republicans destaquen també que Educació hagi millorat l’oferta de formació professional a Catalunya i hagi creat nous cicles formatius.

Foto portada: Cambray i Gabriel Fernàndez. Autor: cedida.

Comments are closed.