Crida per Sabadell. Autor: David B.

Canvi a la Crida: surt Perarnau, entra Murillo

La Crida per Sabadell encara la recta final del mandat i la precampanya electoral amb un canvi al seu equip. El regidor Lluis Perarnau deixarà la seva acta al ple ordinari de novembre i serà substituït per Aurora Murillo, qui serà la número 4 dels anticapitalistes a les municipals de 2023.

Perarnau tanca així la seva segona etapa com a regidor. La primera va ser al govern i més convulsa, doncs va ser regidor de Seguretat i de Serveis Municipals entre la tardor de 2017 i l’estiu de 2019. Va tenir problemes a la Policia Municipal i el conflicte amb l’empresa SMATSA també va marcar part de la seva etapa. A les municipals de 2019 va quedar fora del ple ja que la Crida va perdre un regidor però hi va entrar de nou a partir de la tardor de 2020, quan va renunciar l’exalcalde Maties Serracant. En els darrers dos anys Perarnau ha fet una tasca més discreta, centrada en la “fiscalització” del govern de Marta Farrés, qui al seu parer “ens intenta colar nyaps contínuament”.

L’edil plegarà en el proper ple ordinari, previst pel 8 de novembre. La seva successora, Aurora Murillo, prendrà possessió del seu càrrec al ple de desembre, en principi previst pel 13 de desembre. Murillo serà la 4 a la llista dels anticapitalistes de l’any vinent. “Prenc el relleu del Lluis com a regidora per continuar treballant per una ciutat crítica, dinàmica i rebel”.

Sent així, la Crida tindrà un grup municipal format només per dones: la portaveu, Nani Valero, i les regidores Anna Lara i Aurora Murillo. Una coincidència que “ens sembla perfecte i ja ens està bé invertir els papers; si fins ara l’Aurora feia un paper més de suport ara el faré jo”, ha coincidit Perarnau. La situació de la Crida no deixa de ser la inversió del que passa al grup municipal de Junts per Sabadell, format també per tres edils però en aquest cas, tres homes: Lluis Matas, Francesc Baró i Quim Carné.

Foto portada: el regidor sortint Lluis Perarnau; en segona fila, Aurora Murillo. Autor: David B.

Comments are closed.