Foto portada: el regidor de la Crida Oriol Rifer, al seu pas per Can Llong. Autor: cedida.

La Crida denuncia un punt d’inseguretat a les vies de Rodalies al seu pas per Can Llong

La Crida per Sabadell denuncia un punt d’inseguretat a les vies de Rodalies al seu pas per Can Llong. El regidor Oriol Rifer demana un “estudi exhaustiu” de la xarxa de tren a la ciutat per “comprovar” tots els punts calents que són “zones de risc”.

La Crida es compromet a emprendre les “mesures necessàries” perquè tant el govern espanyol com el govern municipal garanteixin la seguretat dels veïns que passen per la zona. En concret denuncien un punt d’inseguretat a tocar de l’institut Arraona que és “molt perillós, sobretot pels joves que el visiten”.

“En aquest lloc de la línia ferroviària, just al costat d’una escola i un institut, trobem un punt de fàcil accés a la via que, ens consta, molts alumnes fan servir d’esbarjo. S’ha de protegir aquest espai per garantir la seguretat dels joves i les veïnes i veïns que hi passen”.

Rifer recorda que fa poques setmanes van morir quatre persones en un atropellament a Montmeló (Vallès Oriental). la setmana passada va morir una altra persona a Cornellà. Per tot plegat, i per evitar danys, demanen un estudi “exhaustiu” de la xarxa ferroviària de Sabadell per comprovar els “punts calents que són zones de risc”. Els anticapitalistes asseguren que mentre les competències viàries de Rodalies no es traspassin a la Generalitat, l’estat espanyol i l’Ajuntament han de garantir la seguretat del veïnat”.

Foto portada: el regidor de la Crida Oriol Rifer, al seu pas per Can Llong. Autor: cedida.

Comments are closed.