El president del Partit Popular a la província de Barcelona, Manu Reyes acompanyat per la responsable del partit a Sabadell, Cuca Santos, en una primera trobada per a la creació d’equip. Autor: Cedida.

El PP enceta el procés per tenir nova direcció local camí a les municipals de 2023

El president del Partit Popular a la província de Barcelona, Manu Reyes, i el secretari general Josep Tutusaus, acompanyants per la responsable del partit a Sabadell, Cuca Santos, s’han trobat amb afiliats i simpatitzants del partit a la Ciutat.

Actualment, com a moltes altres ciutats catalanes, el PP no té direcció local i ara inicia el procés per tenir-ne, ja camí de les municipals de 2023. Els populars van quedar fora de l’Ajuntament l’any 2019, per primer cop en tres dècades.

“Estem al costat dels veïns de Sabadell i farem el millor equip i el millor projecte pel 2023 el canvi que necessita Sabadell”, ha declarat Reyes.

En aquesta primera trobada, el president del Partit Popular a la província de Barcelona ha explicat que el seu objectiu en representar la veu dels veïns de Sabadell. A més, ha manifestat malestar per part dels veïns de la ciutat pel que fa a temes de seguretat i neteja, així com “falta d’implicació del govern amb la ciutadania en general”. “Som el partit de referència en l’àmbit nacional i per tant aquí a Sabadell també ho serem”, creu Reyes, qui va ser alcalde de Castelldefels.

A hores d’ara el partit es troba encara en la fase de creació de l’equip, i més endavant decidiran qui ha d’encapçalar-lo, ha explicat Reyes. Així doncs, es troba en la fase de creació d’estructura. Segons han detallat fonts del partit conservador, primer s’escollirà la direcció local i després començarà el procés per escollir cap de llista a les properes municipals.

“Encara queda per arribar a Sabadell, però arribarem i farem un bon equip i un bon projecte”, ha declarat Reyes.

Pel que respecta a la junta local, Reyes ha explicat que es conformarà en els pròxims mesos, ja que primerament es renovaran les de les localitats més petites, és a dir, aquells amb menys de 20.000 habitants. D’aquesta forma, la renovació de la junta local de Sabadell haurà d’esperar el seu torn.

Segueix iSabadell a Telegram!

Segueix iSabadell a Telegram i rebràs les notícies més rellevants directament al teu dispositiu. Fes-ho AQUÍ.

Foto portada: Manuel Reyes i l’exregidora Cuca Santos, aquest dimecres. Autor: cedida.

Comments are closed.