Foto portada: Botta (Junts), Gibert (PSC), Renom (ERC), Rifer (Crida) i Torres (En Comú Podem). A dalt, De Arriba (iSabadell), Albert Hernández (Nació Sabadell), Dani Cascales (Mola TV), Montse Costa (TV Sabadell - Vallès) i Sergi Garcés (Ràdio Sabadell). Autor: J.Peláez.

#ElDebatSBD: així serà el debat decisiu d’aquesta campanya electoral

La darrera oportunitat per contrastar opinions. El segon i darrer gran debat amb els principals cap de llista que es presenten a les eleccions municipals del proper diumenge 28 de maig. Així afronten PSC, ERC, la Crida, Ciutadans, Junts i Sabadell En Comú Podem El debat decidiu, #ElDebatSBD, que organitzen iSabadell, Mola TV, Nació Sabadell, Ràdio Sabadell i TV Sabadell-Vallès el proper dimecres.

Aquest dilluns, a falta de 48 hores per la celebració del darrer gran debat d’aquesta campanya, s’ha sortejat l’ordre d’intervenció en els diferents blocs. El sorteig s’ha dut a terme a les instal·lacions de TV Sabadell – Vallès. Aquest dilluns, a les instal·lacions de la televisió sabadellenca, s’ha celebrat el sorteig per decidir els encarregats d’obrir els quatre blocs temàtics (estat de la ciutat, habitatge, mobilitat i pactes). I també el minut d’or final per a cada alcaldable.

El sorteig ha estat capritxós. D’aquesta manera, els dos primers blocs els encetarà la candidata socialista, Marta Farrés, i els dos últims la de la Crida, Nani Valero. Per últim, el darrer minut l’obrirà el republicà Gabriel Fernàndez, el seguirà Mena, continuaran Farrés, Valero, Matas i acabarà el debat Garcia. 

El debat donarà inici el proper dimecres a les 19 hores. Presencialment es pot veure a l’Auditori del carrer Lacy, fins que s’esgotin els prop de 300 seients. I es pot seguir en directe per TV Sabadell-Vallès, Mola TV i Ràdio Sabadell, i també per streaming a través de l’iSabadell i Nació Sabadell.

El debat serà presentat pel cap d’informatius de TV Sabadell-Vallès, Joan Muñoz, i moderat pels periodistes Jordi de Arriba (iSabadell) i Núria Garcia (Ràdio Sabadell). Així afronten el #debatSBD els sis partits participants.

Més informació:

Foto portada: Botta (Junts), Gibert (PSC), Renom (ERC), el representant de Cs, Rifer (Crida) i Torres (En Comú Podem). A dalt, De Arriba (iSabadell), Albert Hernández (Nació Sabadell), Dani Cascales (Mola TV), Montse Costa (TV Sabadell – Vallès) i Sergi Garcés (Ràdio Sabadell). Autor: J.Peláez.