Foto portada: El portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, i l'alcaldable Joan García en una trobada davant el Gremi de Fabricants. Autor: Sara C.M.

Carrizosa (Cs): “hem d’alliberar-nos dels que porten tant de temps liderant”

El portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha criticat el llarg mandat del Partit Socialista al municipi, on ha governat 20 dels darrers 24 anys. Carrizosa ha visitat Sabadell per mostrar el seu suport a l’alcaldable del partit Joan García. El portaveu ha acusat el PSC de representar un alt grau de clientelisme, i a ERC i la CUP de populistes separatistes: “nosaltres no volem més populisme a Sabadell. Ni el populisme separatista que van representar ERC i la CUP, ni el clientelisme que representa el PSC. Ciutadans és la renovació i la reforma a Catalunya”. Per altra banda, els representants han parlat de diferents projectes com la millora de la B-40 i Rodalies, i el del parc fluvial del Ripoll per a recuperar el patrimoni industrial.

Carrizosa ha assegurat la postura del partit envers la millora de les infraestructures i de la mobilitat: “fa molts anys que Ciutadans defensa la B-40 per descongestionar el tràfic, però també insistim a fer que la Generalitat i el govern central es posin d’acord per gestionar Rodalies, ja que el tren és un servei bàsic per la població”. A més, el portaveu del Parlament ha denunciat de cosmètic el pacte entre PSC i ERC per donar suport a els pressupostos.

“Illa va estar aquí ahir i va pactar la B-40 amb ERC per, suposadament, recolzar els pressupostos. Finalment, es va veure que tot era un pacte cosmètic, ja que ERC va desmentir totalment que anés a fer aquesta estructura tot i tenir els diners de l’Estat”.

El representant de Ciutadans també ha animat a la població a votar al candidat taronja perquè “hi ha més garantia que aquests pactes prosperin amb partits com Ciutadans”.

D’altra banda, l’alcaldable sabadellenc Joan García ha mostrat la seva predisposició davant el projecte del parc fluvial del Ripoll per tal de recuperar el patrimoni industrial, i donar-li nous i diferents usos, i relacionar-lo amb la proposta de construcció de l’anella verda.

Foto portada: el portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, i l’alcaldable Joan García en una trobada davant el Gremi de Fabricants. Autor: Sara C.M.