Foto portada: Balaguer, Vallbé i Mena, aquest matí a la plaça de les Dones del Textil. Autor: cedida.

Els exregidors Fermí Vallbé i Magda Balaguer, a la llista de Joan Mena (ECP)

Els partits polítics continuen presentants els seus fitxatges de cara a les eleccions del 28 de maig. En Comú Podem n’ha presentat aquest dimarts dos de simbòlics. En primer lloc, l’exregidor de Toni Farrés Fermí Vallbé. Per altra banda, Magda Balaguer, qui va ser regidora d’Educació del primer mandat de Manuel Bustos i hi va acabar allunyada.

Vallbé va ser regidor de Cultura, Educació, Serveis Socials i Cooperació en l’última etapa de l’alcalde Antoni Farrés, fa 25 anys. Està vinculat a les entitats en suport al poble sahrauí i també al món cultural, especialment, al Teatre del Sol, en situació de coma induït difícilment reversible. Serà el candidat número 11 a la llista d’En Comú Podem. Per altra banda, ‘Lena’ Balaguer va ser directora de l’Escola Illa i la primera regidora d’Educació del socialista Manuel Bustos (1999-2003). Serà la candidata 12 a la llista.

Segons el cap de llista, Joan Mena, l’aposta per Vallbé i Balaguer mostra el compromís de la seva coalició per l’educació i la cultura.

Foto portada: Balaguer, Vallbé i Mena, aquest matí a la plaça de les Dones del Textil. Autor: cedida.