L'eurodiputat Javi López, amb Marta Farrés, a l'aeroport. Autor: cedida.

Farrés (PSC) insisteix en potenciar el ‘hub’ aeronàutic a l’entorn de l’Aeroport

Marta Farrés vol convertir l’entorn de l’Aeroport de Sabadell en un pol d’empreses lligades a l’aeronàutica. Així ho ha afirmat aquest dimecres en el marc d’una trobada amb l’eurodiputat socialista Javier López a l’aeroclub sabadellenc. “Volem aprofitar al màxim un element que ens diferencia de la resta de ciutats: l’aeroport. És un pol que ens permetrà atreure oportunitats, dinamitzar l’economia i situar Sabadell al mapa”, ha declarat l’actual alcaldessa i candidata a la reelecció.

El PSC insisteix en impulsar el creixement d’un hub aeronàutic a la zona de l’aeroport de Sabadell. Seguint l’exemple de l’arribada de l’empresa de producció de nanosatèl·lits Celestia, anunciada a mitjans de febrer, Farrés aposta per continuar treballant en el següent mandat per fer que més companyies relacionades amb la tecnologia i la innovació aterrin a la zona industrial de l’aeroport i Sant Pau de Riu-Sec. Segons defensa la candidata, rebre aquest tipus d’empreses repercuteix positivament en la resta de la ciutat.

“Per poder redistribuir la riquesa i garantir que ningú quedi enrere primer cal generar aquesta riquesa”, diu Farrés, que recorda que l’Ajuntament va anunciar que treuria a concurs 65.000 metres quadrats més de sòl industrial.

“El Pacte verd europeu comportarà la transformació de la mobilitat i la transformació del sector aeri. Avui l’aeroport de sabadell és pioner i exemple amb el primer avió elèctric de la Península Ibèrica i pot convertir-se en un vector de creixement per a la ciutat si lidera aquests canvis” ha afirmat López.

One Comment

  1. Pingback: Diari de campanya (6). Ritme