Foto portada: Farrés i Illa, a la sala polivalent del Parc del Nord. Autor: PSC / cedida.

Farrés (PSC): “Farem la Ronda Nord soterrada sense obrir l’avinguda de les Palmeres”

  • Illa avisa de nou Aragonès: “l’acord de la Ronda Nord s’ha de complir. Si no, decau tot”.
  • Unes 300 persones segueixen l’acte central de campanya a la sala polivalent del Parc del Nord.

Acte central del PSC durant la campanya electoral. Els socialistes demanen reforçar la seva majoria el proper 28 de maig per “seguir canviant Sabadell”. “Algú pensa que no guanyarem? Guanyarem les eleccions però necessitem que aneu a votar el proper 28 de maig per seguir tenint Sabadell en marxa”. Farrés manté que “necessitem la Ronda Nord” i es compromet a que es faci “soterrada i sense obrir el carrer de les Palmeres”.

“Sabadell funciona”, insisteix Farrés. Des de les coses del dia a dia (neteja, seguretat, convivència) fins els projectes a llarg termini com potenciar l’Aeroport, la residència del sud o el Parc Taulí, on la Generalitat invertirà “perquè ens hem plantat a dir que volíem un hospital com la Vall d’Hebron o el Clínic”. “I sense ser una ciutat a dues velocitats, invertint una mica més on cal una mica més d’esforç. Hem invertit a tot arreu. Al nord, al sud, a l’oest, i al Centre fent un Passeig molt bonic on ningú s’havia atrevit a entrar en 20 anys. A Torre-romeu, al Poblenou. Invertint a tot arreu i invertint bé: més verd, més sostenible i més accessible. Que ningú ens doni lliçons sobre el que és ser verd perquè pensem en verd i invertim en clau verda”. Farrés promet que “aconseguirem fer l’estació de Rodalies a Can Llong”. Però tot i així, avisa:

“Només amb trens no solucionarem la mobilitat. Necessitem una ronda per a les mercaderies. I la farem bé. Soterrada i sense obrir l’avinguda de les Palmeres. La farem bé”. Ja abans el primer secretari del PSC, Salvador Illa, havia avisat. Els socialistes fan bandera de la B-40: “Hi ha la signatura del senyor Aragonès i vull pensar que la credibilitat del president no sortirà malparada. Tenim paciència però exigim que els acords que signem es compleixin. Si no es compleixen, decau tot”.

Illa ha vaticinat que el PSC guanyarà les municipals a Catalunya, el Vallès Occidental i Sabadell. I ha reivindicat les polítiques del govern central “perquè hem aconseguit durant la pandèmia que ningú quedi enrere” i ara mateix “hi ha més gent treballant que mai abans en la història d’Espanya”. “Volem ciutats amb ordre i seguretat. L’ordre és d’esquerres. Volem també ciutats d’oportunitats, que acompanyin la iniciativa privada. I que recuperin l’autoestima com ha fet Marta [Farrrés], que s’ha fet escoltar a Barcelona i a Madrid cada cop que ha calgut”. Illa ha fet una crida a la mobilització, “la màxima possible”. “No donem res per fet. Les urnes estaran buides el dia 28 al matí i s’han d’omplir”, ha avisat.

Gibert avisa contra un pacte antiFarrés “parlat i fet”

Abans d’Illa ha parlat el primer secretari del PSC de Sabadell, diputat i tinent d’alcaldessa, Pol Gibert. Ha avisat que “tothom pactarà contra Marta Farrés si no guanyem les eleccions bé”, aventurant que “està parlat i està fet”. I per aquest motiu ha demanat una victòria més amplia que fa quatre anys.

Foto portada: Farrés i Illa, a la sala polivalent del Parc del Nord. Autor: PSC / cedida.

Comments are closed.