Portada: d'Interior Ignasi Elena. Autora: Sara CM.

Elena (ERC): ‘la seguretat és d’esquerres”

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha visitat Sabadell aquest divendres per mostrar el seu suport a l’alcaldable republicà. ERC manté que aposta per la seguretat de la ciutadania i promou la participació femenina en els cossos policials. Actualment, el cos de policia municipal compta amb 275 places establertes i creuen que cal anar a més. Segons ha declarat el candidat d’Esquerra, Gabriel Fernàndez, “aquest número no és suficient per donar la representació necessària”. Per aquest motiu, han proposat una nova oferta de 25 places per arribar a les 300, de la qual un 40 per cent estarà reservada per a dones.

Durant la visita del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, a la plaça de la Llibertat, a la Concòrdia, els representants del partit han posat el focus en la preocupació de l’alcaldable Gabriel Fernàndez, perquè tant els ciutadans com l’Ajuntament liderin les polítiques de seguretat. Així doncs, Fernàndez ha apel·lat una policia “del segle XXI, humana i propera”. El candidat també ha parlat d’una dotació de recursos necessaris per a una representació equitativa dels cossos policials: “no seria lògic posar el mateix nombre d’efectius al districte 3, que és molt gran, que al 7”.

“Aquí hi ha dues opcions: o el passat que representa el PSC, o el futur que representem ERC. Aquestes són les dues alternatives. Qui vulgui canvi, que voti Esquerra”, ha afegit el conseller.

Els candidats Raül Garcia Barroso i Pepi Castaño han participat en la proposta per posar en rellevància la necessitat de remodelar l’actual comissaria de Can Marcet, augmentar les places dels cossos de seguretat municipals, i especialment promoure la representació femenina.

Més informació:

Portada: el conseller d’Interior Joan Ignasi Elena. Autora: Sara CM.

One Comment

  1. Pingback: Diari de campanya (15). Últim dia