Foto portada: els candidats de la llista republicana. Autora: B.Tiana / ERC.

Aquesta és la llista completa d’ERC: el ‘front ampli’ que vol derrotar Farrés

Continuïtat en els llocs de sortida a Esquerra Republicana malgrat els pactes I coalicions per bastir un front ampli per derrotar Marta Farrés a les municipals. Com se sabia, l’exPDeCAT Sílvia Renom serà la número 2 de Gabriel Fernàndez. A partir d’aquí, quatre dels set regidors actuals acompanyen el tíquet Fernàndez-Renom: Santi Valls (3), Èlia Soriano (4), Pere Farrés (5) i Francisca ‘Popi’ Maya (6).

Les noves incorporacions a la llista republicana arriben a partir del número 7, ja més incert que la resta (ERC té actualment set regidors, el seu màxim històric per diferència). Ferrar Ruz en serà el 7, substituïnt l’actual regidora Glòria Llobet com a representant del Jovent Republicà (abans JERC). Alícia València, d’Esquerra Unida i Alternativa, en serà la número 8, i l’actual regidor Raül Garcia Barroso, serà el candidat número 9. Gens segura la continuïtat de Garcia Barroso, per tant. La independent Pepi Castaño tanca el Top 10 de la llista republicana, que s’ha presentat aquest dissabte a la tarda als Jardinets de l’Espai Cultura.

Foto portada: Forcadell i la resta de candidats d'ERC en primeres posicions, amb Gabriel Fernàndez com alcaldable. Autor: J.d.A.
Forcadell i la resta de candidats d’ERC en primeres posicions, amb Gabriel Fernàndez com alcaldable. Autor: J.d.A.

Ja en un segon ordre, l’exregidor d’Unitat pel Canvi i antic secretari general de Podem i cap de llista d’Ara Sabadell fa quatre anys Ramon Vidal serà el candidat número 11. Alba Torras, del Jovent Republicà, serà la 12. Roger Vilaret el 13. L’exregidora socialista Elena Martínez serà la candidata 14. Francisco Garcia, expresident de l’AV Merinals i vinculat a Ramon Vidal serà el número 15, Imma Cabré la 16, el periodista Marc Serrano (actual assessor tècnic del grup municipal) el 17, Derbi Marin el 18, Adel Pereira (EUiA) el 19 i Laia Silvestre (Jovent) la 20.

En la recta final de la llista, Quim Belmonte (Jovent) serà el candidat 21, Maria Oyagata la 22, Manel Ruiz, un clàssic d’ERC, el 23, Luisa Sánchez la 24, el diputat a Madrid Gerard Álvarez el 25 i Iolanda Furriols la 26. Tanca la llista a nivell simbòlica l’exalcalde i ara conseller Juli Fernàndez com a 27.

Forcadell i Garcia

La presentació de la llista ha tingut en Carme Forcadell la mestre de cerimònies de l’acte, en un acte que també ha comptat amb la presència de l’exdiputada i exregidora d’ICV Carme Garcia, aplaudida per haver denunciat el cas Mercuri.

Fernàndez: “la llista del Sabadell de la gent”

Forcadell ha destacat que la llista incorpora candidats de fins a set països diferents. Una llista “plural” com plural és la societat catalana actual. “És el meu equip per govvernar la ciutat. La llista del Sabadell de la gent, la que més s’hi assembla, amb gent de tots els barris amb idees de progrés; democràcia, autodeterminació i honestedat”, ha assegurat l’alcaldable Gabriel Fernàndez.

Foto portada: Forcadell i la resta de candidats d’ERC en primeres posicions, amb Gabriel Fernàndez com alcaldable. Autor: J.d.A.

Comments are closed.