Cuca Santos celebrant els resultats de les eleccions municipals de 2023. Autora: Sara CM.

El PP torna; Santos (PP): “estem a dins”

En la nit electoral de les eleccions municipals de 2023 el Partit Popular ha celebrat la seva tornada a l’Ajuntament. Enguany els populars han entrat amb un regidor i ha aconseguit gairebé un 6 per cent dels vots. La representant del partit, Cuca Santos, s’ha mostrat molt agraïda i motivada: “hem doblat els vots, i per les següents l’objectiu és triplicar-los o quadruplicar-los”.

Després de quatre anys sense representació a l’Ajuntament, el Partit Popular ha aconseguit fer-se’n un lloc. Amb 4.557 vots, és a dir el 5,86 per cent, el partit ha aconseguit doblar els vots respecte les eleccions de 2019 (2.811 vots). Segons ha explicat Santos, el seu objectiu era entrar i ho han assolit. La candidata ha mostrat la seva motivació per començar a treballar amb el seu equip en les propostes i projectes que plantejaran.

“Treballarem per a Sabadell i per a tots aquells ciutadans que han confiat en nosaltres”, ha afegit Santos per agrair la recuperació dels vots que en 2019 havien davallat.

Cuca Santos ha felicitat l’alcaldessa, Marta Farrés, per la seva majoria absoluta. Tot i això, demana a Farrés que “no exerceixi de manera autoritària, sinó que escolti a la resta de partits”.

Més informació:

Foto portada: Cuca Santos celebrant els resultats de les eleccions municipals de 2023. Autora: Sara CM.

Comments are closed.