Foto portada: L'alcaldable per ERC Gabriel Fernàndez a l'esquerra, Gabriel Rufiàn al centre, i la número dos d'ERC a Sabadell, Silvia Renom. Font: Twitter ERC Sabadell.

Rufián (ERC): “hi ha moltes ciutats que més que un govern estan sota un règim”

El portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha denunciat que a ciutats com Santa Coloma de Gramenet i Sabadell hi governi el mateix partit durant tants anys. Rufián ha criticat que durant molts anys “el PSC ha considerat que ambdues ciutats són seves”. El candidat sabadellenc, Gabriel Fernàndez, ha afirmat que aquesta tendència ha de canviar: “toca canvi, i poder fer que l’Ajuntament arribi a la gent”. Els alcaldables han considerat que el mandat d’un mateix partit durant tant de temps és “insà i tòxic”.

Rufián ha declarat que la ciutat no és ni del PSC ni dels representants del partit, sinó que és de la seva gent. Els candidats han mostrat el seu suport mutu, i han confirmat que un govern d’ERC, com el que va haver-hi al municipi anteriorment, “és possible i positiu”. A més, Fernàndez ha avançat projectes que porta el partit al programa com el de transformar l’antiga caserna de la Guàrdia Civil en habitatges pels joves, un sector majoritàriament “oblidat”.

Foto portada: L’alcaldable per ERC Gabriel Fernàndez a l’esquerra, Gabriel Rufiàn al centre, i la número dos d’ERC a Sabadell, Silvia Renom. Font: Twitter ERC Sabadell.

Comments are closed.