Foto portada: Farrés (PSC), Fernàndez (ERC), Valero (Crida), García (Cs), Matas (Junts) i Mena (ECP). Autor: ACN.

SBD Cercle d’Entitats organitza el primer debat amb els sis principals caps de llista

El dia és dimecres 17 de maig, l’hora les 18.30 i el lloc la sala d’actes del casal Pere Quart. Aquí es veuran les cares els sis principals candidats a l’alcaldia en el debat organitzat per Sabadell Cercle d’Entitats. Tot i que el format és més aviat de taula rodona que de debat, serà el primer al que assistirà l’actual alcaldessa i candidata del PSC, Marta Farrés. El següent serà el 24 de maig, a 48 hores del final de la campanya electoral.

La taula d’aquest dimecres és la quarta i darrera sessió del cicle 9 compromisos per Sabadell, organitzat per SBD Cercle d’Entitats, que aplega un centenar llarg d’entitats sabadellenques. La primera taula va abordar el model cultural, la segona el model social i la tercera el model econòmic. Ara serà moment, ja en plena campanya, de tenir una visió integral.

Qui hi participa?

Hi intervenen Marta Farrés pel PSC, Gabriel Fernàndez per ERC, Nani Valero per la Crida, Joan García per Cs, Lluís Matas per Junts i Joan Mena per En Comú Podem. Hauran de donar resposta a les temàtiques tractades en les sessions anteriors. Estarà moderat per la cap d’informatius de Ràdio Sabadell Núria Garcia.

Què és SBD Cercle d’Entitats?

Sabadell Cercle d’Entitats va organtizar un cicle similar a l’actual a les eleccions de l’any 2019, quan es va formar el conglomerat més ampli d’entitats de Sabadell sota aquest paraigues. Una de les seves principals reclamacions és la col·laboració entre l’administració i la societat per resoldre els reptes de la ciutat.

Més informació:

Foto portada: Farrés (PSC), Fernàndez (ERC), Valero (Crida), García (Cs), Matas (Junts) i Mena (ECP). Autor: ACN.

Comments are closed.