Jona Mena - En Comú Podem. Autor: David B.

En Comú Podem farà 30 trobades per definir el programa electoral de Joan Mena

Falten vuit mesos per les eleccions municipals. Un cop reconstituïda la coalició i amb el diputat Joan Mena com a candidat a l’alcaldia, En Comú Podem posa ara el focus sobre el programa electoral. Per definir-lo, faran una trentena de trobades sectorials i als barris, en un procés que acabarà a finals d’abril de l’any vinent. Mena assegura que Sabadell ha de fugir de la “sociovergència” actual.

“La sociovergència ens governa i hem de decidir com a ciutat si volem més habitatge protegit o especulació. Si volem una etapa educativa de zero a tres anys públics o més concerts educatius. Si volem recuperar el Ripoll o el Surficity”, assegura el diputat Joan Mena, qui serà el cap de llista a l’alcaldia d’En Comú Podem. Abans de passar per les urnes, En Comú Podem farà una trentena de trobades per perfilar el seu programa electoral. Trobades sectorials, la primera amb entitats animalistes aquest mateix dilluns a Ca n’Oriac, i trobades territorials, als barris. “Són part fonamental del nostre ADN i volem recollir de primera mà les seves propostes”, assegura el responsable d’Organització, Antonio Roa.

El calendari de trobades s’allargarà fins a finals d’abril, ja a poques setmanes de la campanya electoral, quan es farà una convenció programàtica per validar les propostes definitives. Pel que fa a la llista, Mena assegura que “estem obrint converses” entre les formacions que formen part de l’espai (Sabadell en Comú i Podem) però obre la porta també als progressistes sabadellencs a dir la seva i acostar-se a aquest espai polític.

Mena ha mostrat també la seva satisfacció per la resposta popular a l’acte del passat dissabte protagonitzat per la vicepresidenta i ministra de Treball Yolanda Díaz. Segons ell, és una mostra que “cal aire nou”, així com sumar i escoltar la ciutadania.

Foto portada:

Comments are closed.