Marta Vilalta

La direcció d’ERC no preveu assistir a la manifestació contra el Quart Cinturó

ERC està en contra del Quart Cinturó però no farà cap crida per anar a la manifestació de diumenge a Sabadell contra aquest projecte. La portaveu del partit, Marta Vilalta, ha explicat que la direcció no preveu assistir a la mobilització del 26 de febrer i que tampoc s’hi enviarà cap representant. Durant la roda de premsa d’aquest dilluns, Vilalta ha afegit que les bases són “lliures” de participar de la concentració. La portaveu d’ERC ha reaccionat d’aquesta manera a la invitació dels comuns, que avui han instat el conseller de Territori, Juli Fernàndez, a participar de la manifestació contra la B-40, ciutat de la qual en va ser alcalde.

La plataforma Campanya Contra el Quart Cinturó (CCQC) es manifestarà el 26 de febrer a Sabadell per pressionar al Govern i el PSC per a què no avancin en la construcció d’aquesta infraestructura. El col·lectiu es mostra escèptic amb la viabilitat del pacte a què aquest dimecres han arribat ERC i els socialistes, on hi ha el compromís per signar un acord que permeti fer l’estudi informatiu de l’obra i pagar la construcció.

“Hi ha per davant una tramitació administrativa molt llarga i caldrà veure si el projecte ho supera”, avisen. Posen com a exemple el tram de la B-40 entre Terrassa i Abrera, del quan se’n va encarregar l’estudi informatiu fa 30 anys i encara no està inaugura.

Més informació:

Foto portada: Vilalta, aquest dilluns. Autor: ACN.