Marta Farrés i Marta Morell. Autor: David B.

Farrés condemna l’agressió sexual del parc de Catalunya i defensa l’operatiu policial

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i la tinenta d’alcalde de Feminismes, Marta Morell, han comparegut aquest diumenge per “condemnar” l’agressió sexual que va patir una menor d’edat la nit de divendres a dissabte al parc de Catalunya. “N’estem fartes. Estic farta com alcaldessa, com a mare i com a dona. No és just i s’ha d’acabar”, ha assegurat Farrés, qui ha defensat l’operatiu policial.

Farrés manté que l’operatiu conjunt entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal han fet un treball “fantàstic” però demana ser realista: “no és veritat que amb més policia s’hagués pogut evitar perquè en qualsevol cantonada et poden donar un ensurt”, ha assegurat, lamentant que es faci política d’un delicte sexual per carregar contra el govern municipal. “És terrorífic i totalment fora de lloc”, ha dit. L’alcaldessa sosté que els responsables són els “culpables”.

“Són a qui hem d’assenyalar entre tots perquè per molts recursos que posem l’agressió és fàcil i això ha d’acabar. N’estem fartes. N’estic farta com alcaldessa, com a mare i com a dona. No és just i s’ha d’acabar”, ha assenyalat, assegurant que el consistori a posat a disposició de la menor que va patir l’agressió sexual.

També ha destacat recursos preventius com els punts d’informació (Punts Lila), cinc aquesta Festa Major o la possibilitat de pujar a un taxi en cas de perill o de baixar al bus entre parada i parada.

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’incident de dissabte. De moment, se sap que un home va agredir sexualment una menor d’edat, de 17 anys. Anava acompanyada d’una amiga, de 16. La policia catalana investiga l’incident com a doble delicte, ja sigui agressió sexual o abús sexual. No hi ha encara detinguts.

Més informació:

Segueix iSabadell a Telegram!

Segueix iSabadell a Telegram i rebràs les notícies més rellevants directament al teu dispositiu. Fes-ho AQUÍ.

Comments are closed.