Farrés ratifica Morell: “forma part del govern i en seguirà formant part”

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ratifica Marta Morell dins del govern municipal. No es planteja marcar distàncies després que Podem l’hagi expulsat en un procés intern. “La Marta [Morell] forma part del govern, té les seves àrees i competències i les seguirà tenint. El procés intern de Podem no afecta el govern de Sabadell”, ha assegurat en declaracions a aquest digital.

Morell és la segona tinenta d’alcaldessa del govern Farrés, i la responsable de l’àrea de Feminisme, Benestar Animal i Participació i sota aquest paraigües s’inclouen les atribucions de Drets Civils, Participació, Memòria Històrica, Benestar Animal, Cooperació, Joventut o Nova Ciutadania. Morell és tinenta d’alcaldessa des de juny de 2019, quan va començar el mandat 2019-2023.

“Per nosaltres tot segueix igual”, insisteix Farrés, qui mostra el seu “respecte” als processos interns dels partits però que no “han d’afectar el govern municipal”.

Podem ha expulsat Marta Morell, culminant un procés intern que s’ha allargat diversos mesos a instàncies de diversos militants. El partit lila notificarà en breu a l’Ajuntament l’expulsió i demanarà que es disolgui el grup municipal i que Morell dimiteixi i torni l’acta de regidora. Morell ja ha fet públic que no pensa dimitar. Sobre la disolució del grup municipal, Farrés assegura que ha demanat un informe al secretari municipal, el màxim garant dels processos a l’administració, per aclarir quins pasos cal seguir a partir d’ara. De forma preliminar, però, entenen que l’expulsió de partit no comporta la disolució d’un grup municipal ja constituït.

Més informació:

Segueix iSabadell a Telegram!

Segueix iSabadell a Telegram i rebràs les notícies més rellevant directament al teu dispositiu. Fes-ho AQUÍ.

Foto portada: Marta Farrés i Marta Morell, en una imatge d’arxiu. Autor: David B.