Foto portada: la piscina de Can Marcet, fa uns dies. Autor: J.d.A.

Fernàndez (ERC), sobre l’obertura de les piscines: “el govern municipal no està al costat de la gent”

Hi ha onada de calor però les piscines municipals no obriran de forma gratuïta. Així ho va anunciar aquest dimecres l’alcaldessa accidental, Montse González. El principal partit de l’oposició, Esquerra Republicana, acusa l’executiu de no estar “al costat de la gent”. El portaveu republicà, Gabriel Fernàndez assegura que municipis com Sant Cugat o Berga sí obren les piscines de forma gratuïta malgrat les restriccions associades al control del coronavirus.

“Un any més aquest govern municipal torna a demostrar que no prioritza les necessitats de la gent. No està al costat de la gent”, ha assegurat el portaveu d’ERC a l’Ajuntament, Gabriel Fernàndez, després que aquest dimecres l’alcaldessa accidental, Montse González, anunciés que les piscines municipals de la ciutat no obririen de forma gratuïta tot i l’onada de calor.

Fernàndez assegura que “és increïble voler posar a Salut o el Procicat com a responsables de que no es puguin obrir les piscines gratuïtament. A més d’increïble és mentida. El departament de Salut no parla de la gratuïtat de les piscines. Altres ajuntaments com Sant Cugat o Berga estan obrint les piscines gratuïtament per l’onada de calor. Per tant es pot fer. Això demostra que aquest govern no té sensibilitat i no ha fet res, només fa que posar excuses”.

“No només no han obert les piscines com ja van fer al 2019 quan no hi havia cap pandèmia i van evitar obrir de forma gratuïta les piscines en plena onada de calor. Però és que a més no han previst res per pal·liar aquest tema. Altres ajuntaments com Terrassa han posat aspersors i punts d’aigua en diversos llocs de la ciutat com vam fer nosaltres en el mandat passat. No han fet res per aquest tipus d’episodis perquè segurament estan de vacances. S’han de fer coses concretes i no ho fan”, assegura Fernàndez en declaracions a aquest digital.

El portaveu d’ERC demana que “facin marxa enrere en aquesta decisió, tot just quan està començant l’onada de calor i que obrin les piscines per poder ajudar a la gent. Si volen fer-ho ho poden fer. Estan a temps. És un tema de voluntat política i no hi ha voluntat política perquè és un govern insensible”.

Més informació:

Foto portada: la piscina de Can Marcet, fa uns dies. Autor: J.d.A.