Foto portada: el caganer de Gabriel Fernàndez. Autor: Jaume Roig / cedida.

Gabriel Fernàndez (ERC) ja té caganer

El portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament i candidat a l’alcaldia dels republicans, Gabriel Fernàndez, ja té caganer. L’ha dissenyat l’il·lustrador vinculat als republicans Jaume Roig. La secció local d’ERC en sorteja tres exemplars entre les persones que s’hi apuntin fins el 31 de desembre.

Hi ha formes de fer campanya clàssiques, d’altres heterodoxes i després iniciatives com aquesta del candidat republicà Gabriel Fernàndez, qui ha estrenat caganer aprofitant les dates nadalenques. Les figures les ha dissenyat i pintat l’il·lustrador Jaume Roig i els republicans en sortegen tres entre les persones que s’apuntin a la web d’Esquerra a Sabadell, que per cert té el següent reclam: ‘Jo també vull un caganer del Gabriel!’. Per participar-hi hi ha temps fins el 31 de desembre, inclòs.

El caganer del Gabriel

La figura inclou elements com les ulleres de filferro de l’aspirant a alcalde, una ceba de Sabadell al costat del personatge. No hi falta el llaç groc a la solapa. La figura està impresa en una impressora de tres dimensions amb resina fotosensible ultraviolada i pintada amb pintura acrílica.

Foto portada: el caganer de Gabriel Fernàndez. Autor: Jaume Roig / cedida.

Comments are closed.