Foto del ple de setembre de 2022. Autor: David B.

Hernández dimitirà com a regidor el 7 de febrer i abandona Ciutadans

El portaveu municipal de Ciutadans, Adrián Hernández, compleix la seva paraula. A la tardor va renunciar a encapçalar la llista electoral del partit taronja per a les municipals i ja va avisar que tampoc acabaria el mandat. Així serà: el del proper 7 de febrer serà el seu darrer ple municipal, del que ha estat regidor des de l’estiu de l’any 2015. La novetat és que també es dona de baixa de Ciutadans: “ho faig sense cap retret públic” però “ja fa un temps no em sentia alineat”.

Hernández ha demanat la seva reincorporació al Consorci Sanitari de Terrassa, del que n’és treballador des de fa anys (va ser-hi el president del Comitè d’Empresa). La renúncia era un secret a veus. Ara ja és pública, a través d’un missatge a la xarxa Instagram.

“Ha estat un honor servir els meus veïns i conèixer tantes persones que fan ciutat [en majúscules]. Faig coincidir la meva renúncia amb la baixa del que ha estat el meu partit des de l’any 2012. Deixo Cs sense cap retret públic. Sempre he expressat les meves opinions en els òrgans interns. Desitjo el millor a aquest espai polític que considero necessari, però amb el que ja fa temps no em sento alineat”, assegura.

Hernández, de l’ala socialdemòcrata de Cs, és regidor des de l’estiu de l’any 2015, quan va accedir al ple amb Joan García com a portaveu i José Luis Fernández com a regidor. Al cap de pocs mesos, García va marxar al Parlament per ser diputat i va entrar com a regidor Ramón Garcia.

Aquest dijous 26 de gener Hernández ja va assistir al seu darrer ple de la Diputació de Barcelona, del que n’era membre des de l’any 2019.

L’any 2019 Adrián Hernández va ser el cap de llista del partit taronja, revalidant els seus tres regidors, acompanyat per Laura Casado i José Luis Fernández. El proper 7 de febrer serà el seu darrer ple després de set anys i mig com un dels regidors més destacats i respectats del consistori.

Foto del ple de setembre de 2022. Autor: David B.