El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, poc abans de ser reelegit per tercer cop. Autor: CCVOC via Twitter.

Ignasi Giménez, reelegit per tercer cop president del Consell Comarcal

L’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez (PSC), ha estat reelegit per tercer cop com a president del Consell Comarcal del Vallès Occidental en el ple de constitució de l’ens, que s’ha celebrat aquest migdia a l’ajuntament de Terrassa.

Giménez és alcalde de Castellar des de l’any 2007 i comença el seu cinquè mandat com a batlle, amb majoria absoluta en aquest cas. Des de l’any 2015 presideix el Consell Comarcal del Vallès Occidental. La sessió de constitució s’ha celebrat a l’ajuntament de Terrassa. El president ha rebut els vots favorables dels consellers del PSC, ERC, Junts, En Comú Podem i Tot per Terrassa. 31 dels 39 diputats comarcals han votat per Giménez, qui formarà un pentapartit comarcal amb els representants de tots els partits que tenen alguna alcaldia al Vallès Occidental, quedant-ne fora només Vox, el PP i les llistes vinculades a la CUP.

La sala de plens de l'ajuntament de Terrassa, durant el ple de constitució. Autor: CCVOC via Twitter.
La sala de plens de l’ajuntament de Terrassa, durant el ple de constitució. Autor: CCVOC via Twitter.

El nou plenari del Consell té dos representants sabadellencs. Són els consellers comarcals Manuel Robles, regidor d’Educació a Sabadell, i Laura Reyes, regidora d’Infància i Gent Gran. Els dos del PSC.

Foto portada: Giménez, poc abans de ser escollit, a l’ajuntament de Terrassa. Autor: CCVOC.

Comments are closed.