Foto portada: l'alcaldable de Junts per Sabadell, Lluís Matas, i la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró. Autora: J. Ramon

Junts entra al nou curs polític amb seguretat: “Tenim el millor programa per al 2023”

La Festa Major marca l’inici del curs polític i Junts per Sabadell no se n’amaga: l’alcaldable del partit, Lluís Matas, ha comparegut aquest dissabte al migdia a la plaça del Gas, on se celebrava la primera ballada de sardanes del cap de setmana, acompanyat per la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró (també de Junts). Tots dos s’han mostrat optimistes de cara als comicis del 2023 i han valorat la salut de la ciutat des del punt de vista polític i cultural.

Junts per Sabadell es mostra optimista de cara a les eleccions del 2023 i també de cara a la candidatura per ser la Capital de la Cultura Catalana l’any següent, al 2024. Aquest dissabte de Festa Major, l’alcaldable Lluís Matas i la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, han fet una atenció als mitjans de comunicació per expressar les seves intencions a curt i mig termini. L’any que ve els sabadellencs podran anar a votar tant a escala municipal, autonòmica com general i tots dos confien en la seva proposta independentista.

“Els polítics fem campanya sempre i ara queda una quarta part de la nostra feina. No ens deixarem d’arromangar i de treballar per Sabadell. Ens queda molt per fer i el que nosaltres volem és presentar-nos al maig del 2023 amb el millor programa i amb el millor projecte, que això segur que ho tenim”, assegura el portaveu del partit, Lluís Matas, que de moment està a l’oposició.

Per la seva banda, la consellera sabadellenca Lourdes Ciuró anima a secundar la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) el dia de la Diada de Catalunya, l’11-S. Ciuró nega que hi hagi divisions al govern, per més que el president de la Generalitat anunciés que aquest any no anirà a la concentració. En clau local, Ciuró s’ha reservat les novetats sobre el futur dels Jutjats per més endavant, però, en canvi, s’ha mostrat decidida a l’hora de valorar la salut cultural de la ciutat.

“L’any 2024 serà l’any de Sabadell i serà l’any de Sabadell amb una Capital de la Cultura Catalana molt reeixida. Si Sabadell és Capital de la Cultura Catalana, és perquè Junts ho portava al programa electoral i quan vam poder negociar amb l’alcaldessa, l’equip de govern va acceptar aquest fet. Per tant, gràcies a Junts, que va posar la primera pedra, Sabadell serà la Capital de la Cultura Catalana el 2024”.

L’atenció s’ha fet amb la Cobla de Sabadell al fons i l’endemà que Joventut de La Faràndula protagonitzés el pregó de Festa Major (més info: ‘Joventut de la Faràndula reivindica el teatre amateur sabadellenc en el pregó més coral‘) i després de l’estrena del Seguici Festiu (més info: ‘El Seguici Festiu anuncia l’inici de la Festa Major amb una cercavila‘).

Foto portada: l’alcaldable de Junts per Sabadell, Lluís Matas, i la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró. Autora: J. Ramon.

Comments are closed.