Foto portada: el portaveu de Junts per Sabadell, Lluis Matas. Autor: cedida.

Oficial: Matas serà el candidat de Junts a les eleccions municipals del 2023

Junts per Sabadell ja té alcaldable de cara a les eleccions de l’any que ve: Lluís Matas, l’actual portaveu de la formació independentista. El candidat juntaire ha rebut els avals necessaris a nivell intern i aquest dimecres ho han fet oficial. Per la seva banda, Matas agraeix que el partit confiï en el seu projecte de ciutat i avança que continuarà amb la mateixa tònica que fins ara.

La candidatura de Lluís Matas per concórrer les eleccions municipals del 2023 ja és oficial. El partit li ha fet confiança i ha rebut els avals necessaris per ser proclamat l’alcaldable de Junts per Sabadell. Al seu torn, Matas assegura que el millor model de ciutat és el seu i, per això, assegura que encara aquest repte amb il·lusió i gratitud.

Amb la vista ja posada en el 2023, l’actual portaveu i futur candidat a les eleccions municipals intentarà consolidar el seu projecte de ciutat. Algunes de les apostes que compten amb la seva signatura són la Fira Sakura Matsuri, que justament s’inaugura aquest divendres a la tarda, la materialització de la primera Oficina de Turisme de Sabadell, la piscina d’onades SurfCity i, en general, totes les actuacions recollides en el programa municipal de Projecció de la Ciutat i Turisme.

Segueix iSabadell a Telegram!

Segueix iSabadell a Telegram i rebràs les notícies més rellevants directament al teu dispositiu. Fes-ho AQUÍ.

Foto portada: el portaveu de Junts per Sabadell, Lluis Matas. Autor: cedida.

Comments are closed.